Go to content

Kalasvahantie 2

Raisio, Viheriäinen

kerrostalo 1957 , 2h, k

Built
1957
Surface area
49 m²
Debt-free price
89 000 €

Target description

Myynnissä kerrostalokaksio, jossa oma terassi ja iso takapiha! Asunto sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella asuinalueella Raision Viheriäisissä. Luonto, merenläheisyys ja erinomaiset kulkuyhteydet luovat ympäristöstä poikkeuksellisen miellyttävän paikan asua. Kulkeminen Turun, Naantalin ja Raision keskustojen suuntaan onnistuu vaivattomasti niin omalla autolla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Lisäksi lyhyen kävelymatkan päässä odottavat satama venelaitureineen ja ravintoloineen. Sataman vieressä on myös kaunis uimaranta, jossa voi nauttia kesäpäivistä ja talvisin on mahdollisuus avantouintiin. Tämän kaksion asuintilat ovat harvinaisesti kahdessa tasossa, mikä tekee pohjaratkaisusta yllättävän toimivan. Sisääntulokerroksessa on olohuone sekä keittiö ja erillinen wc. Kierreportaat johdattavat alakertaan, jossa on aulatila, joka toimii hienosti toisena oleskelutilana. Alakerrassa on myös makuuhuone ja tilava kylpyhuone, joka palvelee samalla kodinhoitohuoneena. Alakerrasta on käynti asunnon omalle terassille ja takapihalle, joka on aurinkoisesti lännen ja ilta-auringon suuntaan. Asunnon käytössä on autokatospaikka, joten auton säilyttäminen on helppoa. Asunto Oy Raision Viheriäistenpuisto on vuonna 1957 rakennettu taloyhtiö, johon on tehty laaja peruskorjaus vuonna 1997. Taloyhtiössä on muutenkin tehty erilaisia korjauksia ja kunnostustöitä aktiivisesti vuosien varrella. Esimerkiksi vuonna 2021 lämmitysjärjestelmäksi vaihdettiin taloudellinen ja ekologinen maalämpö. Asunto on tällä hetkellä vuokrattuna. Vuokra on 695,00 €/kk + vesimaksu 25,00 €/kk/hlö + sähkö. Ota yhteyttä, sovitaan aika esittelylle ja mennään yhdessä katsomaan asuntoa paikan päälle! Myynti ja lisätiedot: Veli-Pekka Jokipuu Kiinteistönvälittäjä LKV 0400 823 212 veli-pekka.jokipuu@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Basic information

Target number
20055496
Location
Kalasvahantie 2, 21120 Raisio
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h, k
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
49 m²
Total surface area
49 m²
Floors
0-1
Residential floors
3
Year of construction
1957
Commissioning year
1957
Release
muu ehto
More information about vacating
Vuokrattu

Prices and costs

Vuokratiedot

Rent
695,00 €/kk

Hintatiedot

Selling price
89 000,00 €
Debt-free price
89 000,00 €
Price per square meter
1 816,33 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
284,20 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
284,20 €/kk

Muut maksut

Water fee
25,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Sähkö kulutuksen mukaan, saunamaksu, 2,00 €/kerta, pesutupa 4,00 €/kerta ja autopaikkavuokra 11,00 €/kk. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Hoitolainana oleva maalämpölaina on päätetty muuttaa pääomalainaksi 1.7.2024 alkaen. Tästä aiheutuva pääomavastike tulee olemaan 1.7.2024 alkaen 0,60 €/osake, joka on tämän asunnon kohdalla noin 58,80 €/kk.

More information about the apartment

The apartment includes
kaapeli-tv
Energy class
D2018
Additional energy class information
Voimassa 23.2.2032 asti.
Condition
hyvä
Heating system
maalämpö
Completed repairs
Laminaattilattiat uusittu, seinät maalattu, keittiön kaappien ovet maalattu ja kodinkoneet uusittu vuonna 2018.

Spaces and materials

Construction and surface materials
tiili
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Saumattu pelti
Description of the living room
Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Description of the kitchen
Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin ja astianpesukone. Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Description of the bedrooms
1 kpl. Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Description of the bathroom
Suihku, wc-istuin, peili- ja allaskaappi, pesukoneliitäntä sekä lattialämmitys. Lattia ja seinät laattaa.
Description of the toilets
1 kpl. Peili- ja allaskaappi. Lattia ja seinät laattaa.
Description of storage facilities
Häkkivarasto, kellarikomero ja asunnon kaapistot.
Other premises
Alakerran aulatila toimii toisena olohuoneena tai oleskelutilana.

Plot and zoning

Plot size
12144 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Raision kaupunki, puh. 02 434 3111.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Raision Viheriäistenpuisto
Contact details of the property manager
V-S Isännöintitalo, Terho Hietanen, puh. 0207229961, PL 257, 20101 Turku
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
m3 Kiinteistö ja Isännöinti Oy, jan.stenlund@m3kiinteisto.fi, Purokatu 9, 21200 Raisio
The housing company includes
sauna, talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
The number of housing company parking spaces
36
Information on the housing company’s parking spaces
Jokaiseen huoneistoon kuuluu 1 kpl autokatospaikka. Yhtiöllä 1 kpl vuokrattava autokatospaikka.
Completed repairs
2022 Koko Viheriäisten alueen taloyhtiöiden (4 kpl) käyttövesiputkien (tonttijohto) uusimisurakka Raision kaupungin päävesimittarilta alkaen, etupihan pintamaan uudelleen muotoilu A-rapun kohdalla. 2021 Varastojen ovet (6 kpl) uusittiin energiatehokkuuden parantamiseksi (pohjoispääty 2 kpl, eteläpääty 1 kpl ja puiston puoli 3 kpl). Sähköliittymää suurennettu maalämmölle 3 * 200A. Kaikkien yleisten tilojen (kellarikäytävä, pyöräsuoja ja porraskäytävät 3 kpl) valaistus uusittiin liiketunnistimilla varustettuihin led-lamppuihin. Poistoilmakanavat puhdistettiin ja ilmanvaihtoventtiilit säädettiin. Asunnoissa uusittiin tarvittavilta osin liesituulettimet sekä parannettiin asuntojen ilmanvaihtoa asentamalla Air Termicon raitisilmaventtiilit ikkunoihin. Kaukolämpö korvattiin maalämpöjärjestelmällä. Maalämpöjärjestelmä käynnistettiin 8.7.2021. Yhtiön ilmanvaihdon poistoilmakoneet uusittiin katolla. 2020 Pohjoispäädyn seinä maalattiin. 2019 Pääkaton vesikourut, syöksyt ja otsalaudat uusittiin. Räystäänaluslaudat maalattiin sekä yhtiön julkisivussa olevat tuloilmaritilät uusittiin. Pihavalaisimet 5 kpl vaihdettiin led-valaisimiksi. 2018 Kaikkien 4 porraskäytävien maalaus- ja kunnostustyöt sekä niiden ovien ja ikkunoiden tiivisteiden vaihtotyö, ilmanvaihtoventtiilien säätötyö asunnoissa sekä itse ilmanvaihtokoneiden ilmamäärien säätö, yhtiön konesaumakaton kunnostus maalaamalla. 2016 Taloyhtiö liittyi kaukolämpöön. 2015 Rikkinäiset termostaatit vaihdettu uusiin kaikissa asunnoissa. 2011 Sokkelin, päätyseinän ja piha-aitojen kunnostus. 2009 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö. 2004 Sähköliittymä uusittu yhtiöön. 1997 Taloyhtiö on peruskorjattu kauttaaltaan. Käyttövesiputket, lämpöjohdot, sekä pohjaviemärit on uusittu tällöin. Osa viemäreistä uusittu valurautaputkella. 1997 Autokatokset rakennettu.
Upcoming repairs
Kunnossapitotarve seuraavien viiden vuoden aikana: 2024 Piha-alueen suunnittelu ja korjaustyö. 2024-2025 Palovaroittimien asennus ja niiden vaihto jatkossa 10 vuoden välein. 2025 Lattiakaivojen, vesilukkojen tarkastus, piha-aitojen uusiminen ja kaikkien ikkunoiden ja ovien tiivisteiden vaihto. 2026 Vesikaton kunnostusmaalaus / tarkastuskierros, saunan paneelien uusiminen. 2026 ja 2028 Air Termicon raitisilma/tuloilmaventtiilien suodattimien vaihto asunnoissa. 2029-2033 Ullakon ja tuuletusparvekkeiden ikkunoiden vaihto, tuuletusparvekkeiden ovien uusinta. 2024-2033 Orsivedenpinnan seuranta.
Repairs have been decided
Ei päätettyjä remontteja
Other details about the housing company
Asunto Oy Raision Viheriäistenpuiston toimialana on omistaa 16/100 suuruista määräosaa Raision kaupungin Ihalan kylässä sijaitsevasta Santala-nimisestä tilasta RN:o 4:303 ja hallita tilan määräosaisten omistajien välisen hallinnanjakosopimuksen mukaista, yhtiön omistusosuutta vastaavaa tontin osaa sekä omistaa ja hallita yhtiön hallitsemalla tilan osalla sijaitsevaa asuinrakennusta. Keskinäisen sopimuksen mukaan Viheriäistenpuistolla on oikeus käyttää As Oy Raision Viheriäistentammen väestönsuojaa. Taloyhtiölle ei omaa vesiliittymää. Vesi ostetaan sopimuksen mukaan As Oy Raision Viheriäistentammelta. Puupaalut, seuranta alkanut 11/2008 (Geo-Master Oy). Ilmanvaihtona koneellinen poisto, kerhohuone, kylmäsäilytys (kylmäkoneet eivät ole enää päällä),

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations