Go to content

Rakuunatie 58b

Turku, Vasaramäki

kerrostalo 1969 , 2h, k, p

Built
1969
Surface area
40 m²
Debt-free price
109 000 €

Target description

Hieno kaksio, jossa iso lasitettu parveke! Asunto sijaitsee erittäin suositulla ja vehreällä Vasaramäen asuinalueella. Alue onkin tunnettu rauhallisuudestaan ja luonnonläheisyydestään, mikä tekee ympäristöstä todella viihtyisän paikan asua. Vasaramäki ja lähialueet tarjoavat myös erinomaiset puitteet ulkoiluun ja monipuoliseen urheilun harrastamiseen. Rauhallisesta sijainnista huolimatta kulkuyhteydet ovat erittäin hyvät ja vaivattomat. Turun kauppatorille pääsee helposti pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä ja lähikauppaan kävelee vain muutamassa minuutissa. Lisäksi Kupittaan laadukas K-Citymarket sekä muut monipuoliset palvelut ja opiskelupaikat ovat heti parin kilometrin säteellä. Asunnon olohuone ja keittiö muodostavat avoimen ja valoisan kokonaisuuden. Asunnon lattia- ja seinäpinnat sekä keittiö on remontoitu vuonna 2015. Olohuoneesta on myös käynti koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle, joka on aurinkoisesti etelän suuntaan. Eteisen yhteydessä oleva tyylikäs kylpyhuone on uusittu kokonaisuudessaan taloyhtiön putkiremontin yhteydessä 2022-2023. Kylpyhuoneessa on paikka omalle pyykinpesukoneelle. Säilytystilaa on myös runsaasti, sillä vaatehuoneen lisäksi asuntoon kuuluu oma häkkivarasto sekä kylmäsäilytys. Asunto Oy Vasarakumpu on suosittu taloyhtiö, jossa on tehty paljon isoja korjauksia vuosien varrella. Viimeisimpänä loppuvuodesta 2023 on valmistunut todella mittava perinteinen putkiremontti, jonka yhteydessä tehtiin myös vesikattojen kunnostus. Tästä remontista aiheutuvan pääomavastikkeen kerääminen on aloitettu jo 1.1.2024, mutta lainaosuudet kohdistetaan asunnoille vasta helmikuun aikana. Tämän asunnon kohdalla lainaosuus tulee olemaan arviolta noin 37 150 €. Ota yhteyttä, sovitaan aika esittelylle ja mennään katsomaan asuntoa paikan päälle! Myynti ja lisätiedot: Joni Tapio Kiinteistönvälittäjä LKV 044 551 9911 | joni.tapio@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Basic information

Target number
20049144
Location
Rakuunatie 58b, 20720 Turku
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h, k, p
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
40 m²
Total surface area
40 m²
Floors
4
Residential floors
5
Year of construction
1969
Commissioning year
1969
Release
muu ehto
More information about vacating
1 kk / sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
105 089,11 €
Velkaosuus
3 910,89 €
Debt-free price
109 000,00 €
Price per square meter
2 725,00 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
144,00 €/kk
Financing fee
305,20 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
449,20 €/kk

Muut maksut

Type of water fee
oma mittari
More information about fees
Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan, laajakaista-/kaapeli-tv-maksu 1,50 €/kk, autopaikkavuokra (kylmä) 5,00 €/kk, autopistokepaikkavuokra 15,00 €/kk, autotallivuokra 65,00 €/kk, saunamaksu 3,00 €/kerta, pesutupa 5,00 €/tunti, mankelimaksu 3,00 €/tunti ja ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Taloyhtiössä toteutetusta perinteisestä linjastosaneerauksesta/putkiremontista aiheutuva yhtiölainaosuus tämän asunnon kohdalla tulee olemaan noin 37 150,00 €. Tästä aiheutuvan pääomavastikkeen (noin 258,00 €/kk) kerääminen on aloitettu 1.1.2024 ja se sisältyy ilmoituksessa olevaan pääomavastikkeeseen 305,20 €/kk.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
etelä
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energy class
G2018
Additional energy class information
Energiatodistus on laadittu 30.11.2021.
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö
Completed repairs
Kylpyhuone uusittu kokonaisuudessaan taloyhtiön putkiremontin yhteydessä 2022-2023, keittiö remontoitu, keittiön ja olohuoneen välinen väliseinä purettu ja lattioihin asennettu laminaatti 2015.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Tasakatto.
Roofing material
Huopakate.
Description of the living room
Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Description of the kitchen
Keittiö remontoitu 2015. Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin ja integroitu astianpesukone. Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Description of the bedrooms
1 kpl. Lattia laminaattia ja seinät tapetoitu.
Description of the bathroom
Kylpyhuone uusittu kokonaisuudessaan taloyhtiön putkiremontin yhteydessä 2022-2023. Suihku, suihkuseinät, seinä-wc, peili- ja allaskaappi, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys.
Description of storage facilities
Häkkivarasto, kylmäsäilytys, vaatehuone ja eteisessä kaapisto.

Plot and zoning

Plot size
9844 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Turun kaupunki

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Vasarakumpu
Contact details of the property manager
V-S Isännöintitalo Oy, Janne Hyrsky, puh. 020 722 9949, Maariankatu 4 C, 20100 Turku
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kiinteistöhuolto Ismo Elo Oy
The housing company includes
sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 12 / Autopistokepaikkoja: 12
The number of housing company parking spaces
10
Housing company garages
9
Information on the housing company’s parking spaces
Taloyhtiön putkiremontissa 2022-2023 toteutetaan sähköautojen latausvalmius autotalli- ja autokatospaikoille, osa autotallipaikoista on osakkeellisia. Hallituksen päätöksellä 12.10.2022 sähköauton latauslaite voidaan asentaa autotalli- tai autokatospaikalle osakkeenomistajan kustannuksella. Latauslaitteen hankkijan pitää tehdä riittävät selvitykset taloyhtiölle ennen asennusluvan myöntämistä. Taloyhtiöllä on oikeus valvoa osakkeenomistajan muutostyö.
Completed repairs
2023 Vesikaton kunnostus. 2022-2023 Perinteinen linjastosaneeraus (putkiremontti): Ulko-ovien (3 kpl) uusiminen ja automatisointi, esteettömyyskorjaukset, porraskäytävien saneeraus (alaslasketut katot, automaattinen valaistus, seinien maalaus, ala-aulan lattian laatoitus), taloyhtiön puku-, pesu- ja saunahuoneen peruskorjaus, vesikaton sadevesiviemäreiden sukitus ja kattokaivojen uusinta. Asuinrakennuksen sisäisen talotekniikan uusiminen asunnoille asti, yleisten tilojen vesijohdot, jätevesiviemärit, sähkö, antenni, tietoliikennekaapelointi, palovaroittimien uusiminen. Asuinhuoneistoissa on tarkoitus uusia kaikki muu paitsi sähkötekniikka eli vesijohdot, jätevesiviemärit, uusi keittiön sähköpistoke, olohuoneen antenni- ja atk-pistoke, uusi sähköryhmäkeskus, uusi sähkösyöttö liedelle ja kylpyhuoneeseen. Asuntojen kylpyhuoneet uusitaan kauttaaltaan (uusi kalustus, uudet vesikalusteet, vesipattereiden poisto ja korvaaminen sähköisellä lattialämmityksellä, ammeiden poisto). Kiinteistön lämmönvaihtimen uusiminen, patteriverkoston tasapainotus, poistoilmanvaihdon nuohous, mittaus ja säätö. Korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto. Asuinhuoneistokohtaisten vesimittareiden asennus ja siirtyminen huoneistokulutusperusteiseen laskutukseen. Yleisten tilojen palo-ovet uusittu, alkuperäiset kylmiöt on purettu ja toteutettu vain osakkaiden vaatima määrä kylmälaitteita. Vanhat kylmiöt jäävät osakkaille lämpimiksi varastotiloiksi. 2021-2022 Putkiremontin toteutussuunnittelu. 2020-2021 Putkiremontin hankesuunnittelu. 2020 Ylimpien parvekekatosten uusiminen lasikatteille, asuintalojen sokkeleiden sekä autotallin ovien huoltokorjaus. 2018 Parvekerakenteiden kevyt pintakorjaus, pihan asfaltointi ja kivetys, leikkipaikan uusiminen, piharemontti ja pihan maisemointi, tonttiviemäreiden, tonttisähköjen, pihavalaistuksen uusiminen. 2017 Molok jätteen syväkeräysastiat. 2015-2016 Porrasvalaistuksen uudistus. 2015 Putkiston, märkätilojen ja hissien kuntotutkimus, parkkipaikka-alueen perusparannus, asfaltointi ja sähköpistoke- ja vieraspaikkojen lisääminen (rahoitus toteutettu kassavaroista), jätepisteen pohjaa laajennettu ja asfaltoitu, putkistojen ja kylpyhuoneiden kuntokartoitus. 2014 DNA tukiaseman sijoitus, asennettu A-talon katolle, kattoikkunoiden (valoaukot) uusiminen, savunpoistoluukkujen toiminnantarkistus ja laukaisimien avainkaapit, porrasvalaistuksen polttimot uusittu energiaa säästäväksi (LED), porrastaulut uusittu, autotallin työaukon umpeen valaminen, pelastussuunnitelma päivitetty, energiatodistuksen päivitys. 2012 Kiinteistön lukoston uusiminen: Abloy Sento, B-talon kattoikkunan uusiminen. 2011 Tonttivesijohdon uusinta, patteriventtiilien vaihto ja patteriverkoston perussäätö. 2010 Ikkunoiden uusiminen. 2009 Ilmanvaihdon puhdistus, ulkopuolisten vesi- ja lämpöjohtojen uusinta toteutettu joulukuussa. 2007 Paineenkorotuspumppu uusittu. 2001 Julkisivujen ja parvekkeiden pinnoitus ja lasitus suoritettu, lämmönvaihtimet uusittu. 2000-2001 Vesikatteet uusittu.
Upcoming repairs
Kunnossapitosuunnitelma 22.1.2024: Parvekkeiden teräksisten käsijohteiden kunnostaminen, julkisivun huoltokorjaukset ja maalaukset, henkilöhissien uusiminen, asuntojen korvausilman lisääminen venttiilien asennuksella, huoneisto-ovien ja porraskäytävän ovilistojen uusiminen, lukituksen uusiminen, autokatosten ovien poistaminen ja mahdollinen valvontakamerajärjestelmä, kuntoarvion teettäminen.
Number of owned apartments
1
Area of owned apartments
40,0 m²
Other details about the housing company
Ilmanvaihtona koneellinen poisto,

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations