Go to content

Lauri Mikonpojan tie 19

Helsinki, Laajasalo

rivitalo 1978 , 3 h, k, kh, s, wc, vh. At. Yj:.4h+k+s.

Built
1978
Surface area
96 m²
Debt-free price
312 000 €

Target description

Yksitasoinen, upean avara rivitalon päätyasunto Laajasalossa luonnonläheisessä ympäristössä. Valoisa olohuone, josta suuret ikkunat vehreälle omalle sisäpihalle. Olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat yhtä suurta tilaa. Ruokailutilaan mahtuu iso pöytä. Huoneisto on yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+kh+s. Pohjaa on muokattu niin, että kahden makuuhuoneen välistä on poistettu seinä. Mikäli tarvetta on kolmannelle makuuhuoneelle, on seinä helppo rakentaa takaisin. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, ja lämmitysmuotona on kaukolämpö. Lisäksi erillinen autotalli ja lämmin varastotila. Tule suunnittelemaan oma remonttisi ja tee tästä unelmiesi koti. Taloyhtiössä on aloitettu käyttövesiputkien ja sähköjärjestelmän uusimista koskeva suunnittelu. Toteutus joko tämän vuoden loppupuolella tai vuonna 2025. Lyhyt kävelymatka Koirasaarentielle, josta muutaman vuoden kuluttua pikaraitiotieyhteys Kruunusiltojen kautta kantakaupunkiin. Jo nyt Kruunuvuorenrannasta päiväaikaan lauttayhteys tunnin välein Meritullintorille. Herttoniemeen menee bussi, josta monipuoliset jatkoyhteydet bussilla ja metrolla. Ulkoilua ja luontoa rakastava löytää täältä hengästyttävän hienot merenrantareitit sekä luonnonsuojelu- ja virkistysalueet. Tiedustelut ja näytöt: Anne Korkeakoski Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Basic information

Target number
21888597
Location
Lauri Mikonpojan tie 19, 00840 Helsinki
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
3 h, k, kh, s, wc, vh. At. Yj:.4h+k+s.
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
96 m²
Total surface area
96 m²
More information about the area
Huoneistolle kuuluu lisäksi varastokomero n. 6 m2.
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1978
Commissioning year
1978
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
312 000,00 €
Debt-free price
312 000,00 €
Price per square meter
3 250,00 €/m²

Vastikkeet

Yhtiövastike yhteensä
450,00 €/kk

Muut maksut

Water fee
25,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Osakekirja on paperinen. Osakeryhmätunnus on OHF337Z37C38W225. Uuden omistajan on haettava omistuksen sähköistä rekisteröintiä viimeistään kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Rekisteröinti kannattaa kuitenkin tehdä mahdollisimman pian, jotta uusi omistaja saa osakkaan oikeudet taloyhtiössä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisesta osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvasta kustannuksesta sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta maksetaan kaupanteossa.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, antenni, kosteusmittaus tehty
Parking
autotalli
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Konesaumattu pelti
Living room floor
parketti
Description of the kitchen
Asunto on ollut tyhjillään syksystä 2023 saakka. Myyjä ei vastaa keittiön koneiden toimivuudesta.
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
kaakeli
Kitchen equipment
astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Stove
sähköliesi
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
2
Bedroom floor
lauta
Bedroom walls
maalattu
Description of the bathroom
Edellisten asukkaiden poismuuton yhteydessä syksyllä 2023 asunnossa huomattiin kosteusvaurio kylpy- ja olohuoneen välisessä seinässä. Vaurion syntymisen ajankohdasta ei ole tietoa. Tilaan on teetetty kosteuskartoitus. Kylpyhuone on teknisen käyttöikänsä lopussa.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkukaappi, pesukoneliitäntä, suihku, peili
Toilet floor
laatta
Toilet walls
kaakeli
Toilet equipment
peilikaappi
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas

Plot and zoning

Plot size
1501 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Yliskylänlahti sekä Laajasalon kauppakeskuksen alue Laajasalontien ja Yliskylänlahden alueelle suunnitellaan kaupunkibulevardia ja täydennysrakentamista. Kaupunginosan palveluntarjonnan ylläpidolle ja kasvulle luodaan edellytyksiä. Koirasaarentien ja Ilomäentien alueet Koirasaarentielle ja Ilomäentielle suunnitellaan raitiotietä ja niiden varsille uudisrakentamista, sekä selvitetään yksityisten kiinteistöjen tarvetta lisärakentaa tonteilleen. Laajasaloa kehitetään raideliikenteen verkostokaupungin osaksi, joka Kruunusiltojen kautta on yhteydessä kantakaupunkiin. Lisätietoja antaa: Helsingin kaupunki (09) 310 1691 ​
Pihan kuvaus
N. etelä-kaakko.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Lauri Mikonpojantie 19
Contact details of the property manager
Juha Hautaniemi (asunto B) juha.hautaniemi@saunalahti.fi
Maintenance
asukkaat
The housing company includes
Huoneistokohtaiset varastot
Housing company garages
3
Completed repairs
2024 Piha-alueen puuston ja pensaiden hoitotyöt 2023 A-asunnon autotallin oven uusinta 2022 Harjakaton katteen ja sadevesijärjestelmän uusinta 2020 Huoltomaalaus piha-aidat ja räystäät 2019 Räystäskourujen bitumitiivistys. Lattialämmitystermostaattien asentaminen. Vesipattereiden termostaattien ja venttiilien uusinta. Kaukolämpösiirtimen uusinta 2017 Etupihan laatoituksen uusinta 2012 Päätykolmioiden uusinta 2011 Sisäänkäyntien porrasaskelmien uusinta. Varastojen kattojen ja betonisokkeleiden uusinta. 2008 Huoltomaalaus 2007 Piha-aitojen ja palotikkaiden uusinta 2004 Antennin uusinta 2002 Keittiöiden vesikalusteiden uusinta 2000 Lämpöputkien uusinta kadun ja kiinteistön väliltä
Upcoming repairs
Taloyhtiössä on aloitettu käyttövesiputkien ja sähköjärjestelmän uusimista koskeva suunnittelu. Toteutusajankohta 2024 loppupuolella tai vuonna 2025. Asia pyritään tuomaan varsinaisen yhtiökokouksen päätettäväksi keväällä 2024. Lisäksi ulko-ovien lukitus tullaan uusimaan kevään 2024 aikana.
Other details about the housing company
Painovoimainen ilmanvaihto. Keskusantenni.

Services and transportation connections

Services
Kauppakeskus Saaressa S-Market, K-Market, Kotipizza, kahvila/konditoria, ravintoloita, kampaamo, kukkakauppa, apteekki ja Alko.
More information about the services
Alueella on upeat lenkkeilypolut ja puistoalueet. Kruunuvuorenrannassa Koirasaarentien päässä on avattu uusi monipuolinen liikuntapuisto.
Traffic connections
Bussi. Vuoden 2027 aikana Koirasaarentietä aloittaa liikennöinnin pikaraitiotie kauppakeskus Saaresta Kruunusiltojen kautta Hakaniemeen. Kruunuvuorenrannasta ratikan käyttöönottoon saakka ympärivuotinen lauttayhteys Meritullintorille.
Schools
Laajasalon peruskoulu.
Kindergarten
Alueella useita päiväkoteja.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations