Go to content

Länsituuli 10

Espoo, Tapiola

kerrostalo 2021 , Oh-kt+2mh+s+kph/khh/wc+erillis-wc+iso lasitettu parveke+var

Built
2021
Surface area
88.5 m²
Debt-free price
814 000 €

Target description

TASOKAS TILAVA KOLMIO ISOLLA LASITETULLA PARVEKKEELLA HISSITALOSSA TAPIOLAN YDINKESKUSTAN YLÄPUOLELLA. TUNNELMA JA TYYLI OVAT KUIN VIIDEN TÄHDEN HOTELLISSA. KÄYNTI SISÄKAUTTA OSTOSKESKUKSEEN, METROASEMALLE, BUSSITERMINAALIIN JA PARKKIHALLIIN. Huoneiston olohuone-keittiö on yhtenäistä väljää tilaa. Keittiössä on kivitasot ja tyylikkään sävyiset kalusteet. Työskentely- ja säilytystilaa on runsaasti. Puitteet ruuanlaitolle ovat mainiot. Keittiön viereen mahtuu isokin ruokailuryhmä. Olohuoneessa on tilaa kunnolliselle sohva- ja TV-kalusteille. Tässä kodissa viihtyvät niin oma väki, sukulaiset kuin ystävätkin. Olohuoneen ja keittiön rinnalla on suurikokoinen lasitettu eteläparveke, jossa on tilaa muutamillekin eri sisustuksellisille tiloille. Voit loihtia tänne viihtyisän oleskelutilasi ja vehreän parvekekeitaasi. Parvekkeella on vekkiverhot valmiiksi asennettuina ja myös hyödyllinen varastotila. Tällä parvekkeella viihtyvät sekä ihmiset että kasvit. Molemmat makuuhuoneet ovat tilavia ja niihin mahtuu tavanomaista leveämmät parivuoteet. Makuuhuoneiden yhteydessä on vaatekomeroita. Säilytystilaa on lisää eteisessä, jossa on isot peililiukuovikaapistot vaatteille ja siivoustarvikkeille. Valkoisen vaalea kylpyhuone on materiaaleiltaan ja sävyiltään elegantti ja ainutlaatuinen. Suihkunurkkaus on tilava, ja kauniit allaskalusteet ja seinä-wc-istuin ovat laadukkaita. Kylpyhuoneesta on näkymä lasiseinän takana olevaan tyylikkääseen vaaleaan löylyhuoneeseen, jossa leveälankkuiset lauteet ja Tulikiven valkoinen kiuas. Kylpyhuoneessa lisäksi tilaa pesutornille ja pyykeille. Asuminen on huoletonta ja helppoa vuonna 2021 valmistuneessa rakennuksessa. Hoitovastikekin on edullinen. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kaupunkikotiin rauhallisessa ympäristössä kattavien palveluiden yläpuolella. Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Basic information

Target number
21863921
Location
Länsituuli 10, 02100 Espoo
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
Oh-kt+2mh+s+kph/khh/wc+erillis-wc+iso lasitettu parveke+var
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
88.5 m²
Total surface area
88.5 m²
More information about the area
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+kt+s. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 88,5m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Floors
6
Residential floors
10
Year of construction
2021
Commissioning year
2021
Release
muu ehto
More information about vacating
31.12.2023 mennessä tai sopimuksen mukaan

Prices and costs

Selling price
353 337,63 €
Velkaosuus
460 662,37 €
Debt-free price
814 000,00 €
Maintenance fee
349,58 €/kk
Financing fee
1 637,25 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 986,83 €/kk
Price per square meter
9 197,74 €/m²
Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
oma mittari
More information about fees
Vastikkeen suuruudet taloyhtiössä - Asunnot hoitovastike 3,95 euroa/m2/kk - Pääomavastike RL1 1.7.2023 alkaen 18,50 euroa/m2/kk. Lainan lyhennystä aletaan maksamaan 1.1.2024 alkaen. Isännöitsijän mukaan arvio tulevasta rahoitusvastikkeesta tämän hetkisellä lainakorolla on 1. vuotena noin 38,30€/m2/kk (lyhennys noin 19,80€/m2 ja korko noin 18,50€/m2). Pääoman pienetessä laskevat korkokulut ja rahoitusvastike vastaavasti laskee. Isännöitsijä painottaa sitä, että kyseessä on arvio ja tulevan pääomavastikkeen määrä on täysin riippuvainen korkotason muutoksista. - Saunamaksu 20,000 euroa//talous/kk (1krt/vko) - Vesimaksuennakko 20,00 euroa/kpl/kk. Ennakkovesimaksut tasataan vastaamaan todellisia kustannuksia huoneistokohtaisen mittauksen perusteella vuosittain. - Käyttömaksu, pesutupa max 3h/vrk/hsto 2,00 euroa/h - Käyttömaksu, kerhohuone 5,00 euroa/h - Käyttömaksu, kerhohuone + saunavuoro 10€/h Ylimääräiset lyhennykset pankin kuluitta kesä- ja joulukuussa. Lainaosuuslasku tilattava viimeistään lyhennyskuukauden alussa. Muuna aikana pankki perii kulut sen hetkisen hinnaston mukaisesti. Lainaa on mahdollista maksaa alkuperäisistä yksiköistä laskettuna osissa 25%, 50%, 75% tai 100%. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 13.4.2023 päätettiin antaa hallitukselle valtuutus periä tai olla perimättä talousarviosta poikkeavasti 1 kk:n hoitovastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa sekä annettiin valtuutus muuttaa pääomavastiketta kokotilanteen muuttuessa. Yhtiökokouksessa päätettiin myös, että lainanlyhennysrahastoa kartutetaan enintään lainanlyhennysten määrällä ja että pääomavastikkeet tuloutetaan siltä osin kuin tuloutus ei johda yhtiölle tuloveron suorttamisvelvollisuuteen.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
etelä
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Energy class
C2013
Additional energy class information
Isännöitsijän vahvistuksen mukaan energiatodistus koskee koko rakennusta, jossa sijaitsevat yhtiöt Asunto Oy Espoon Tapiolan Länsituuli ja Kiinteistö Oy Ratinkartano. Energiatodistus on Kiinteistö Oy Ratinkartanon nimellä.
Condition
hyvä
More information about condition
Kohde on valmistunut vuonna 2021 ja pidetty siistinä.
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Vesikiertoinen lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto
Views
Kaupunkimainen näkymä Tapiolaan ja viisto näkymä merenlahdelle ja Keilaniemeen.
Other trade-significant information
Tontin 49-12-2-7 pinta-ala on isännöitsijäntodistuksen mukaan 2728m2. Tontin omistavat Asunto Oy Espoon Tapiolan Länsituuli ja Kiinteistö Oy Espoon Raitinkartano omistussuhteessa 50/50. Yhtiöillä on sopimuksia liittyen tonttiin ja sen naapurikiinteistöihin liittyvään infraan ja alueen yhteistoimintaa. joista sovitaan yhteisjärjestelysopimuksessa ja hallinnanjakosopimuksessa. Taloyhtiö on täysin savuton. Tupakointikielto koskee kaikkia taloyhtiön tiloja ja myös sähkötupakointia.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Kumibitumikermi
Description of the living room
Olohuone: Seinät maalattu ja lattia isoa laattaa. Käynti isolle upealle eteläparvekkeelle lasiliukuovista.
Description of the kitchen
Keittiö: Erilliset jääkaappi ja pakastin, integroitu erillisuuni ja mikro, astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, kivitasot, välitila lasia, seinät maalattu ja lattia isoa laattaa.
Description of the bedrooms
Master Bedroom: Vaatekomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia isoa laattaa. Makuuhuone: Vaatekomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia isoa laattaa.
Number of bedrooms
2
Description of the bathroom
Kph/khh/wc: Peili, käsienpesuallas, bidee-suihku, allaslaatikosto, lämpötanko pyyheliinoille, seinäkaapit, seinä-wc-istuin, suihkuseinä, sadesuihku, pesukoneliitäntä, komero, lasiseinä löylyhuoneeseen päin, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
Description of the toilets
Erillis-wc: Peili, lavuaariallas, allaslaatikot, seinäkaapit, komero, bidee-suihku, seinä-wc, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
Description of the sauna
Sauna: Tulikiven näyttävä valkoinen kiuas, seinät paneelia ja lattia laattaa.
Other premises
Eteinen: Isot peililiukuovikomerot, joissa tilaa vaatesäilytykselle ja siivoustarvikkeille. Seinät maalattu ja lattia laattaa.

Plot and zoning

Plot size
2728 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki puh. 09 81621

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Espoon Tapiolan Länsituuli
Contact details of the property manager
Kari Lindberg Retta Services Oy, Retta Isännöinti Ahventie 4 B 38, 02170 Espoo kari.lindberg@retta.fi puh. 010 228 2000
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Tapiolan Lämpö Oy Mäntyviita 2, 02110 Espoo asiakaspalvelu.tl@tl-konserni puh. 020 7505 300
Information on the housing company’s parking spaces
Aimo Park Finland Oy:n hallinnoimasta Tapiola Parkin pysäköintilaitoksesta voi vuokrata pysäköinnin käyttöoikeuden. Taloyhtiöllä ei ole nimettyjä autopaikkoja eikä vierapaikkoja. Lisätiedot ja hinnat osoitteesta info@aimopark.fi tai www.aimopark.fi.
Completed repairs
Kohde on valmistunut vuonna 2021.
Upcoming repairs
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista: Kunnossapitotarpeet määräytyvät huoltokirjan perusteella.
Other details about the housing company
Isännöitsijäntodistuksen mukaan: Kerhohuone, pesutupa, sauna, huoneistokohtaiset varastot ja kuivaushuone. Hallinnanjakosopimuksen mukaan asuinrakennus- ja liikerakennusyhtiöllä on yhteinen keskitetty jätetila. Irtaimistovarastot sijaitsevat liikerakennuksen 0. ja 1. kerroksissa. Asuinrakennuksen teknisiä tiloja, ulkoiluvälinevarastoja ym. sijaitsee liikerakennuksen M-, 1- ja 2-kerroksissa. Asuinrakennuksen pihat sijaitsevat liikerakennuksen katolla 4. kerroksessa. Taloyhtiössä käytössä moderni One4All-asukassovellus.

Services and transportation connections

Services
Taloyhtiön alapuolella ja vastapäätä sijaitsevat kauppakeskus Länsituuli ja Ainoa, joissa sijaitsevat mm. tasokkaat ruokakaupat, ravintolamaailma, kahviloita, lääkäriasemia, apteekki, Stockmann, monipuolisia liikkeitä sekä pakettipalvelujen noutopistekeskittymä. Kävelyetäisyydellä myös Tapiolan kirjasto, Kulttuurikeskus, Espoon kaupunginteatteri, Westendin uimaranta ja Otsolahden venesatama.
Traffic connections
Kohteesta pääsee sisätiloja pitkin metroasemalle, bussiterminaaliin ja parkkihalliin. Nopea ajoyhteys Länsiväylälle, Kehä I:lle ja Helsingin keskustaan. Erinomaiset pyörätieverkostot.
Schools
Alueen läheisyydessä useita kouluja alakouluista yliopistoon.
Kindergarten
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations