Go to content

Wiikintie 6

Kirkkonummi, Kirkkonummi

rivitalo 1976 , 3h,k,wc,kph,vh

Built
1976
Surface area
74 m²
Debt-free price
159 000 €

Target description

Katutasossa oleva Rivitalo/ luhtitalo tyyppinen asunto rauhallisissa maisemissa. Kotia on osittain pintaremontoitu, ja on hyvin pidetty sekä värimaailmakin on harmooninen. Tämä valoisa 74 m²:n asunto sijaitsee aivan lähellä juna-asemaa, josta on hyvät kulkuyhteydet lähikaupunkeihin. Koulu on aivan kivenheitön päässä sekä ruokakaupat, jossa teet helposti päivittäiset ostokset. Kodissa on erinomainen pohjaratkaisu, joka tekee tilasta tehokkaan ja toimivan. Avarasta olohuoneesta on käynti etelänsuuntaiselle, asuntokohtaiselle takapihalle, jossa voit nauttia aurinkoisista päivistä. Asunnolla on huoneistokohtainen lämminvarasto. Vastapäisessä talossa on yhtiön saunatilat, jotka on remontoitu sekä yhtiössä on tehty kattavasti remontteja mm juuri julkisivuremontti. Sovi esittely aikasi! Johanna Koivumäki 0505900270 tai johanna.koivumaki@spkoti.fi Ota yhteyttä ja sovi esittelysi Johanna Koivumäki 0505900270 tai johanna.koivumaki@spkoti.fi

Basic information

Target number
21730995
Location
Wiikintie 6, 02400 Kirkkonummi
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h,k,wc,kph,vh
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
74 m²
Total surface area
74 m²
More information about the area
Huoneiston pinta-ala on isännöitsijäntodistuksen mukaan 74 m2. Yhtiöjärjestyksen mukaan pinta-ala on 74 m2. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1976
Commissioning year
1976
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Selling price
139 132,24 €
Velkaosuus
19 867,76 €
Debt-free price
159 000,00 €
Maintenance fee
347,80 €/kk
Financing fee
242,10 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
589,90 €/kk
Price per square meter
2 148,65 €/m²
Parking fee
8,00 €/kk
Type of water fee
oma mittari
Sauna fee
15,00 €/kk
More information about fees
Lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen. Asiakirjojen mukaan vesimaksu menee kulutuksen mukaan. Jos lainaosuutta 19867,76e ei makseta kaupanteossa pois, hoitovastikkeen lisäksi maksetaan rahoitusvastiketta 242,10e/kk. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon omalta pankiltaan.

More information about the apartment

More information
laajakaista
The apartment includes
kaapeli-tv, oma sopimus
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot
Storage use
ulkovarasto myyjän käytössä
Energy class
E2013
Additional energy class information
Viimeinen voimassaolopäivä: 27.7.2024
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö
Views
Takapiha on etelään päin.
Other trade-significant information
Yhtiössä on teetetty keväällä 2023 julkisivusaneeraus johon on otettu 50 000 € limiittilaina, urakoitsijana toimii Bfont Oy. Yhtiössä vakituisesti asuvat henkilöt kuuluvat ryhmätapaturmavakuutuksen piiriin. Vakuutus kattaa vahingot taloyhtiön piha-alueella ja yhteisissä tiloissa (ei huoneistoissa) vakuutusehtojen mukaisesti. Mikäli osakas haluaa maksaa huoneistokohtaisen lainaosuuden pois. tulee maksuajankohtaa ja toimenpiteitä kysyä taloyhtiön kirjanpitäjältä. Lainaosuutta ei saa maksaa taloyhtiölle ilman lainaosuuslaskua. Osakkaan maksettavaksi tulevat mahdolliset rahalaitoksen perimät ylimääräisen lainanlyhennus kulut. Nostamattomien lainojen, luotolliset remonttitilien ja hoitolainojen huoneistojen osuuksia ei ole mukana kohdassa " osuus yhtiön lainoista". Taloyhtiöllä voi olla luotollinen remonttitili, konvertoidaan rahoitusvastike- tai hoitolainaksi. Mahdollinen rahoituslaina voidaan myös konvertoida rahoitusvastikelainaksi. Em asiat tulee ottaa huomioon asunnon velkaosuutta määritettäessä. Yhtiössä on käytössä huoneistokohtaiseen mittaukseen perustuva vesilaskutus. Mittarit luettava omistajan/ asukkaan vaihtuessa. Jos mittaria ei lueta, jää tasauslasku edellisestä lukemasta asti omistajan maksettavaksi ja uusi omistaja sopii edellisen omistajan kanssa kustannuksen jaosta. Yhtiökokous päätti antaa hallitukselle valtuudet periä/ jättää perimättä enintään yhden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen suuruinen summa yhtiön rahatilanteen niin vaatiessa/salliessa. Yhtiökokous päätti rahastoida osakkaiden maksamat lainaosuussuoritukset ja tulouttaa osakkaiden maksamat lainaosuussuoritukset ja tulouttaa osakkaiden maksamat pääomavastikkeet. Yhtiöllä luotollinen tili sitä koskien ja että siitä aiheutuu ostajalle kustannuksia, kun velkaosuus jyvitetään huoneistoille.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, kivi
Roof type
Harja
Roofing material
Pelti
Description of the living room
Kestävää kulustusta.
Living room floor
laminaatti
Living room walls
maalattu, tapetti
Kitchen countertops
puu
Kitchen floor
laminaatti
Kitchen walls
kaakeli, tapetti
Kitchen equipment
liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Stove
sähköliesi, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
2
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
maalattu, tapetti
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto
Sauna floor
laatta
Sauna walls
kaakeli
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of storage facilities
Ulkokylmävarasto
Other premises
Toinen makuuhuoneista pelkästään maalattu.

Plot and zoning

Plot size
6929 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Kirkkonummen kunta.

Housing company

Housing company name
As Oy Finnsbacka Bostads Ab
Contact details of the property manager
Arja Karkola/ Kirkkonummen huolto: Tallinmäki 4, 02400 Kirkkonummi, 09-221 9090
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kirkkonummen huolto
The housing company includes
sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Completed repairs
- A-, B-,C- ja D-talon panelointi uusittu (kaakko) 1994 - Antenniverkko saneerattu 1998 - Elementtisaumat uusittu 1998 - Kaakkoissivun ikkunat ja ovet uusittu 1999 - Julkisivujen maalaus 2001 - Ulko-ovien uusinta - B-C talojen välinen orapihlaja-aita muutettu puurakenteiseksi 2005 - Putkiston kuntotutkimus 2007 - Rakennuksen kuntoarvio 2008 - Kattojen huoltokorjaus ja vaakarännien uusiminen 2009 - Salaojituksen, sokkelieristeiden ja sadevesijärjestelmien uusiminen 2010 - A-talon orapihlaja-aita muutettu puurakenteiseksi 2010 - Putki- ja kylpyhuoneremontti 2013 – 2014 - Salaojajärjestelmien huuhtelu 2014 - Rappujen ja rappujen kaiteiden saneeraus lukuun ottamatta B ja D-talon päätyjä 2014 - Postilaatikot lukkoineen vaihdettiin 2014 - D-talon länsipäädyn salaojaputken lisäys 2014 - Yhtiön lukot vaihdettiin 2014 - D-talon ryömintätila siivottu 2015 - Länsipäätyjen (12 kappaletta) ikkunat uusittu 2015 - Pyykki- ja tuuletustelineet maalattu 2015 - Numerovalaisimien uusiminen ja roskakatoksen valojen uusiminen 2015 - Opastaulun lisääminen 2015 - A ja C-talojen parvekkeen tasojen maalaus 2015 - Yhtiön aitojen maalaukset aloitettiin 2015 - Yhtiön eteläpuolen ikkunat huollettu 2016 - Yhtiön pohjoispuolen ikkunat vaihdettu 2016 - Yhtiön huoltorakennusten ikkunat vaihdettu 2016 - Yhtiön puiden kuntoarvio 2016 - Vaarallisten puiden kaataminen ja kantojen jyrsiminen 2016 - Parkkipaikat ja pihatiet kunnostettu 2016 - Parkkipaikalta ja saunalta johtaviin rinteisiin asennettu portaat 2016 - Liesivahdit kaikkiin asuntoihin 2017 - Länsipuolen aidat, korotus/maalaus ja porttien uusiminen 2018 - Sadevesijärjestelmän (katto) uusiminen 2018 - Asunnon D 45 vesivahingon aiheuttamat korjaukset 2018 - Palovaroittimien hankinta koko taloyhtiöön 2018 - Puiden kaatoa ja yleistä pihojen kunnostamista 2019 - D 46 vesivahingon aiheuttamat korjaukset, myös asunnossa D 40 2019 - Julkisivujen ja luhtikäytävien kuntotutkimus 2019 - Julkisivujen ja luhtikäytävien uusiminen, hankesuunnittelu 2020-2021 - Kosteusvaurioiden kartoitus huoneistoissa 2021 - Alapohjien tuuletuksen parantaminen 2022 - Patteriverkoston säätö ja patterien termostaattien uusiminen 2022 -Julkisivujen kunnostaminen 2023
Upcoming repairs
KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2023-2027 Piha ja P-alue/ Pihasuunnitelma ja sen mukaiset toimenpiteet. Julkisivut ja parvekkeet/ sekä luhtikäytävien vedenohjauksen parantaminen Luhtikäytävien uusiminen. Ikkunat ja ulko-ovet/ Ulko-ovien ja ikkunoiden (osa uusittu jo aiemmin) uusiminen julkisivuhankkeen yhteydessä. Katto/ Katon maalaus. Yleiset tilat/ P-paikan valaistus. Vesi- ja viemärijärjestelmä/ Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus. Ilmanvaihto/ Painovoimaisen ilmanvaihdon tehostamistoimenpiteet suunnitelmien (julkisivusaneeraus-) mukaisesti. Sähkö- ja tietojärjestelmä/ P-paikalle autojen sähkölatauksen valmius Valokuitukaapeloinnin vieminen huoneistoihin asti.
Other details about the housing company
Kerhohuone.

Services and transportation connections

Services
Sale ruokakauppa palvelee vain 600 metrin päässä. K_Citymarket vain 650 metrin matkan etäisyydellä. Lidl-palvelee vain 900 metrin päässä.
Traffic connections
Juna-asema noin 600 metriä.
Schools
Koulu aivan lähellä noin 100 metriä matkaa vieressä myös lukio.
Kindergarten
Päiväkoti vain 800 metrin etäisyydellä.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations