Go to content

Katajaharjuntie 2-4

Helsinki, Lauttasaari

kerrostalo 1963 , 3h, avok, kph, 2 parveketta

Built
1963
Surface area
67 m²
Debt-free price
698 000 €

Target description

Ylimmän kerroksen valoisa kolmio. Laadukkailla materiaaleilla varustettu koti ja valoisuus erottavat tämän kodin edukseen monista muista alueen samankokoisista kodeista. Selkeän pohjan ansiosta kodin sisustaminen onnistuu myös helposti. Olohuoneessa on riittävästi tilaa kalusteille ja siitä on käynti toiselle huoneiston parvekkeista. Avokeittiö on varusteltu moderneilla kalusteilla ja laitteilla - kaapistot ovat tammiviilua ja tasot Ylämaan graniittia. Lisäksi keittiössä on hyvin säilytystilaa. Makuuhuoneen ja keittiön välissä on erillinen tila, mikä sopii täydellisesti valoisaksi työpisteeksi. Säilytystiloina on makuuhuoneessa vaatehuone ja eteisessä peililiukuovikaappi. Koti on pohjaltaan poikkeuksellinen: kaksi parveketta ja makuuhuoneet erillään antamaan omaa rauhaa kodin asukkaille. Kylpyhuone on skandinaavisen tyylikkään vaalea ja siellä on oma paikka pesutornillekin. Kodin viihtyvyyden kruunaa ilmalämpöpumppu, mikä takaa viihtyisät olosuhteet ympäri vuoden. Taloyhtiöön rakennettiin vuonna 2022 kokonaan uusi kerros. Tämä myytävä koti on yksi näistä kodeista. Taloyhtiötä on pidetty hyvin kunnossa toteuttamalla säännöllisesti remontteja. Viimeisimpinä toimenpiteinä yhtiössä on tehty mm. linjasaneeraus, sähkösaneeraus ja pihan kunnostus. Merellinen Lauttasaari on täynnä aktiviteetteja ympäri vuoden. Upeat ulkoilumaastot, meri ja luonto, hyvät pyöräilyreitit sekä erinomaiset liikenneyhteydet luovat täydellisen ympäristön kaupunkiasumiselle. Bussipysäkki on talon vieressä ja metrollekin kävelymatka vain joitain satoja metrejä. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa esittelyaikasi tähän ainutlaatuiseen kotiin!

Basic information

Target number
21612706
Location
Katajaharjuntie 2-4, 00200 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h, avok, kph, 2 parveketta
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
67 m²
Total surface area
67 m²
Floors
6
Residential floors
6
Year of construction
1963
Commissioning year
1963
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
698 000,00 €
Debt-free price
698 000,00 €
Price per square meter
10 417,91 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
308,20 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
308,20 €/kk

Muut maksut

Water fee
21,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Vesimaksu on ennakko, huoneistossa on mittarit. Autopaikat 50€/kk, kylmävesitasaus 3,77€/m3, lämminvesitasaus 11,38€/m3, saunamaksu 10€ kpl, Vesiennakko per hlö 21€/kk.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv, oma sopimus
Energy class
E2007
Condition
hyvä
More information about condition
Huoneisto on uusi (lisärakentamishanke, yksi kokonainen kerros lisää yhtiöön Kuuden kerros (yhtiöjärjestyksessä 5. krs), rakennusvalvonta on hyväksynyt huoneiston käyttöön 18.10.2022 / 3.1.2023.
Heating system
kaukolämpö, Ilmalämpöpumppu
Views
Valoisa koti isoine ikkunoineen.
Other trade-significant information
Myyjä on asettanut asunto-osakeyhtiölle 2 % vakuuden vuositakuutöiden osalta ja toimittanut asunto-osakeyhtiölle todistuksen suorituskyvyttömyysvakuutuksesta. Kaavamuutos & lisärakentaminen: Merkintäsopimus rakennettavista uusista huoneistoista (lisäkerroksen rakentaminen, 5 (6). kerros) allekirjoitettiin Lakewood Oy:n kanssa 9.8.2021. Huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja toimii huoneiston rakennuttajana. Rakennusvalvonta on hyväksynyt huoneiston käyttöön 18.10.2022. Merkintäsopimuksen mukaisesti: Merkittävät osakkeet myydään velattomina eli niihin ei kohdistu esimerkiksi rahoitusvastikkeella katettavaa velkaosuutta ennen uusien osakkeiden merkintää päätetyistä ja aiemmin suoritetuista korjaustoimenpiteistä (vesi- ja viemärinousujen linjasaneeraus ja tässä yhteydessä tehtävät korjaus- ja uudistustyöt) eikä yhtiön itse toteuttamista lisärakentamisen yhteydessä suoritettavista muista mahdollista korjauksista taikka yhtiön ottamista veloista muutoin. Vastaavasti merkittävillä uusilla osakkeilla ei ole oikeutta merkintähintaan, vaan se käytetään ennen merkintäsopimuksen allekirjoittamista päätettyjen hankkeiden ja merkintäsopimuksesta yhtiölle aiheutuvien kustannusten rahoittamiseen sekä yhtiön aiempien pitkäaikaisten lainojen lyhentämiseen.

Spaces and materials

Construction and surface materials
tiili
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopa
Description of the living room
Lattia: yksisauvainen tammiparketti Seinät: maalattu
Description of the kitchen
Avokeittiössä kvartsitaso (Ylämaan graniitti), keittiökaapistojen ovet tammiviilua, välitila valkoinen taustamaalattu lasi, allas matta musta, hana kromia. Astianpesukone, uuni, liesituuletin ja induktioliesitaso, mikroaaltouuni ja jääkaappi kaikki merkkiä Miele. Lattiassa tammiparketti. Ilmalämpöpumppu (sähkö).
Description of the bedrooms
Lattia: yksisauvainen tammiparketti Seinät: maalattu
Description of the bathroom
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneessa peilikaappi, allas ja allaskaappi Ido, hana Oras, sadesuihku Oras, wc-istuin Geberit Aconto, suihkuseinä kirkasta lasia. Lattiassa harmaa mattakaakeli, seinissä tasapintainen, kiiltävä valkoinen kaakeli ja katto haapapaneelia
Description of the sauna
Lattiat laattaa, seinä paneelia
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of storage facilities
Kellarikomero ensimmäisessä kerroksessa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Eteisessä liukuovikaapisto alumiinikehyksellä ja peilillä sekä huoneistokohtainen tulopoistoilmanvaihtokone ja ilmalämpöpumppu (ilp:n käyttökustannuksista vastaa ostaja)

Plot and zoning

Plot size
3408 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Lisätietoa: Helsingin kaupunki. Koivusaaren alueella vireillä kaavamuutos, jossa tavoitteena rakentaa uusi asunto- ja työpaikka-alue. Katajaharjun alueella mahdollisuus lisä- ja täydennysrakentamiseen. Lisätietoja: ttps://kartta.hel.fi/. Mikäli em. kaavamuutos toteutuu, uudisrakennuksilla saattaa olla vaikutusta nykyisten rakennusten maisemiin/näkymiin. Lähialueen kaavasta tietoa myös https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/uutta-helsinkia-rakentamassa/koivusaari

Housing company

Housing company name
Asunto oy Katajanharjutie 4
Contact details of the property manager
Aavatalo Oy, Pohjoinen Hesperiankatu 15 B 22b, 00260 Helsinki, 010 311 3300, info@aavatalo.fi. Isännöitsijä: Vesa Maja, vesa@aavatalo.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 18
Housing company garages
14
Information on the housing company’s parking spaces
Autotallipaikkoja: 14, omina osakkeina. Piha-autopaikkoja: 18, yhtiön omistamat Piha-autopaikat vuokrattavissa yhtiöltä - tällä hetkellä jonoa. Alueella asukaspysäköinti ja 4h - paikkoja. Hyvien julkisten kulkuyhteyksien ansiosta auto ei ole alueella pakollinen: bussipysäkki 100 m. päässä ja metrolle 600m. Asukaspysäköintitunnuksella saat pysäköidä oman asuinalueesi erikseen merkityille asukaspysäköintipaikoille kuukausimaksulla. Tarkista aina liikennemerkistä, että pysäköintitunnuksella on mahdollisuus pysäköidä kadun varteen tai pysäköintialueelle. Tunnus ei kuitenkaan takaa pysäköintipaikkaa. Asukaspysäköintitunnus maksaa alueesta riippuen 45 tai 60 euroa kuukaudessa. Vähäpäästöiset ajoneuvot saavat maksusta alennusta.
Completed repairs
2023 parvekelasit. 2022 julkisivujen pesu, lisäkerroksen rakentaminen, hissien uusiminen ja esteettömyys. 2021 lukituksen uusiminen (iLOQ). 2020 linjasaneeraus (sisältäen käyttövesi- ja viemäriputkiston uusiminen, märkätilojen peruskorjaus, sähkö- ja tietoliikenneverkon uusiminen, lämmitysverkoston perussäätö ja tasapainotus, yleisten tilojen kunnostus, saunojen ja pesutuvan peruskorjaus, uudet irtainvarastot), porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen, hulevesiliittymä, autotallien ovien uusiminen, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. 2017 linjasaneerauksen hankesuunnitelma 2015 piharemontti 2012 salaojien uusimisen suunnittelu ja kilpailutus, pihasuunnittelu. 2010 LVV-kuntotutkimus 2009 kuntoarvio 2008 kaukolämpölaitteisto uusittu, valoaukkojen kuilut kunnostettu (A- ja C-porras). 2007 käyttövesiputkiston ja patteriverkoston linjasäätöventtiilien uusiminen, asennettu Bauer-vedenkäsittelyjärjestelmä. 2006 A- ja B-portaiden hissien lukkoradat uusittu 2005 kellarikerroksen ikkunoiden uusiminen 2003 mineriittiseinien uusiminen, ilmanvaihtohormien nuohous. 1999 parveke- ja levyseinäremontti. Ks. tarkempi listaus taloyhtiössä tehdyistä remonteista korjaushistoriasta.
Upcoming repairs
Korjaustarveselvitys 2023-2027: 2024 pihan toimivuuden parantaminen. 2025 porraskäytävien portaiden hionta. Lisäksi 5.6.2023 pidetyssä varsinaisessa yhtiökokouksessa päätettiin käynnistää autopaikkojen latausjärjestelmän suunnittelu.
Repairs have been decided
Kyllä
Other details about the housing company
Hissi, kaksi saunaa, talopesula, kuivaushuone, mankeli, ulkoiluvälinevarastot, irtainvarastot, väestönsuoja, taloyhtiölaajakaista.

Services and transportation connections

Services
Ruokakaupat: K-Market Oliivi n. 0.35km K-Market Kasinonranta n. 1.3km S-Market Lauttasaari n. 1.4km
More information about the services
esimerkkejä lähipalveluista: Terveysasema / Lauttasaari, neuvola n. 1.4km Lauttasaaren liikuntapuisto n. 0.6km Telkänkujan venekerho n. 0.25km Vaskilahden venekerho n. 0.6km Koivusaaren pursiseura n. 0.7km Pyrkän tenniskentät n. 0.4km Lauttasaaren skeittiparkki n. 0.6km Open Padel Lauttasaari n. 0.5km
Traffic connections
Liikenneyhteydet: Metro, Koivusaari n. 0.35km
Schools
Lauttasaaren yhteiskoulu n. 0.7km Lauttasaaren ala-aste n. 0.85km Drumsö långstadieskola n. 1.3km
Kindergarten
Päiväkodit: Päiväkoti Lokki n. 0.65km Päiväkoti Lauttasaari n. 0.75km

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations