Go to content

Calle Alpandeire

Espanja, Mijas, Urbanización Cortijo Colorado

kerrostalo 2025 , Huoneisto, 2 mh + 2 kph + k + oh + terassi + piha + ap

Built
2025
Surface area
68.25 m²
Debt-free price
315 000 €

Target description

Uusi, 2025 valmistuva huoneisto, nyt ennakkomarkkinoinnissa olevassa uudiskohteessa Costa del Solin Mijasissa. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone ja keittiö, terassi ja oma piha. Asuntoon sisältyy myös oma pysäköintipaikka asukaspysäköinnistä. Bahía -asuinkohteen suunnittelussa on tropiikin sävyjä jossa vesi ja kasvillisuus ovat pääosassa ja ulkotilat muodostavat osan jokaisen kodin arkipäivästä. Sen vertaansa vailla oleva sijainti Mijasissa ja yhteiset asukastilat tarjoavat mahdollisuuden nauttia Costa del Solin upeasta ilmastosta ja elämäntyylistä. Kompleksi koostuu kuudesta rakennuksesta, joissa on yhteensä 108 kahden tai kolmen makuuhuoneen huoneistoa. Lisäksi alueella on trooppiset yhteiset puutarhat upealla uima-allasalueella sekä asukkaille tarkoitettu kuntosali ja yhteistyö- / sosiaalitila. Malagan lentokentältä on noin 30 minuutin matka kohteeseen. Suuremmat kaupungit Marbella ja Fuengirola ovat 15–20 minuutin ajomatkan päässä. Bahia sijaitsee Calanova-golfkentän äärellä, yhteen alueen parhaista 18-reikäisistä golfkentistä. Kenttä tarjoaa haasteita kaiken tasoisille pelaajille ja siinä on loistava klubitalo ravintolalla ja alueen parhaalla golf-pro-kaupalla. Rakennukset 1, 2 ja 3 ovat etelä-länsi-suunnassa ja niistä avautuu upea panoraamanäköala Välimerelle. Rakennukset 4, 5 ja 6 ovat näkymin Calanova-golfkentän 12., 13. ja 14. väylille sekä Mijasin vuorille.

Asunnot tässä uudiskohteessa alkaen 315 000€. Valittavanasi on laaja valikoima huoneistoja, mukaan lukien ensimmäisen kerroksen asunnoilla suuret terassit ja omat puutarhat. Toisesta kerroksesta löytyy myös kaksikerroksisia kattohuoneistoja tilavilla aurinkoterasseilla. Lisäksi huippuna on upeita kattohuoneistoja joissa terassit molemmin puolin. Kaikkiin asuntoihin sisältyy pysäköintitila asukaspysäköinnissä. Alue on aidattu, pääsy Bahiaan on vain asukkailla. Asuntojen valmistuminen ja luovutus vuoden 2025 aikana. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Tavoitat meidät puhelimitse 045-1572420 ja +34 642 196 169 ja sähköpostilla kari.raisaari@spkoti.fi. Toimistomme käyntiosoite on Sp-Koti Costa del Sol, Avenida Alcalde Clemente Díaz Ruiz 6, Fuengirola. Tervetuloa!

Basic information

Target number
21528048
Location
Calle Alpandeire , 29649 Mijas
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
Huoneisto, 2 mh + 2 kph + k + oh + terassi + piha + ap
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
68.25 m²
Other floor area
83.73 m²
Total surface area
151.98 m²
More information about the area
Lisätiedot pohjapiirroksessa.
Floors
1
Residential floors
4
Year of construction
2025
Commissioning year
2025
Release
heti (uudiskohde)

Prices and costs

Selling price
315 000,00 €
Velkaosuus
0,00 €
Debt-free price
315 000,00 €
Price per square meter
4 615,38 €/m²
Type of water fee
e / kk

More information about the apartment

Parking
ulkoautopaikka
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Condition
uusi

Plot and zoning

Ownership of the plot
oma

Housing company

Housing company name
Bahia by Kronos

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations