Go to content

Katajaharjuntie 2-4

Helsinki, Lauttasaari

kerrostalo 1963 , 1h, avok, kph/wc

Built
1963
Surface area
26 m²
Debt-free price
249 000 €

Target description

Täydellinen sijainti rauhalliselle kaupunkiasumiselle. Tämä kompakti kaunis kattohuoneisto on valmistunut vuonna 2022, kun yhtiöön rakennettiin kokonainen uusi kerros. Kaikki rakenteet ovat uutta. Myös koko taloyhtiötä on pidetty kunnossa säännöllisten remonttien ja kunnostusten ansiosta. Viimeisimpinä toimenpiteinä taloyhtiössä on tehty linjasaneeraus, sähkösaneeraus ja pihan kunnostus. Olohuone-keittiö on avara ja valoisa. Keittiön kalusteet ovat moderneja ja kaapeissa on hyvin säilytystilaa. Selkeä pohjan ansiosta kodin sisustaminen onnistuu helposti. Säilytystiloina on upea metallikehyksinen peililiukuovikaappi. Kylpyhuone on skandinaavisen tyylikkään vaalea. Ilmalämpöpumppu takaa viihtyisät olosuhteet ympäri vuoden. Ylimmässä kerroksessa on myös oma rauhansa. Taloyhtiö sijaitsee ylhäällä kukkulan päällä Katajanharjunniemen rauhallisella alueella. Lähellä on myös upeat ulkoilumaastot, meri ja luonto, hyvät pyöräilyreitit sekä erinomaiset liikenneyhteydet - bussipysäkki on talon vieressä ja metrollekin kävelymatka vain n. 600 metriä. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa esittelyaikasi tähän ainutlaatuiseen kotiin!

Basic information

Target number
21506814
Location
Katajaharjuntie 2-4, 00200 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
1h, avok, kph/wc
Rooms
1 Rooms
​​Living space surface area
26 m²
Total surface area
26 m²
Floors
6
Residential floors
6
Year of construction
1963
Commissioning year
1963
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
249 000,00 €
Debt-free price
249 000,00 €
Price per square meter
9 576,92 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
119,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
119,60 €/kk

Muut maksut

Water fee
21,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Vesimaksu on ennakko, huoneistossa on mittarit. Autopaikat 50€/kk, kylmävesitasaus 3,77€/m3, lämminvesitasaus 11,38€/m3, saunamaksu 10€ kpl, Vesiennakko per hlö 21€/kk.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv, oma sopimus
Energy class
E2007
Condition
hyvä
More information about condition
Huoneisto on uusi (lisärakentamishanke, yksi kokonainen kerros lisää yhtiöön), rakennusvalvonta on hyväksynyt huoneiston käyttöön 18.10.2022 / 3.1.2023.
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmalämpöpumppu - yhtiö vastaa
Views
Paljon ikkunapintaa näin kompaktissa kodissa. Valoisa koti isoine ikkunoineen. Ikkunoista näkymät Katajaharjuntielle.
Other trade-significant information
Myyjä on asettanut asunto-osakeyhtiölle 2 % vakuuden vuositakuutöiden osalta ja toimittanut asunto-osakeyhtiölle todistuksen suorituskyvyttömyysvakuutuksesta. Kaavamuutos & lisärakentaminen: Merkintäsopimus rakennettavista uusista huoneistoista (lisäkerroksen rakentaminen, 5 (6). kerros) allekirjoitettiin Lakewood Oy:n kanssa 9.8.2021. Huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja toimii huoneiston rakennuttajana. Rakennusvalvonta on hyväksynyt huoneiston käyttöön 18.10.2022. Merkintäsopimuksen mukaisesti: Merkittävät osakkeet myydään velattomina eli niihin ei kohdistu esimerkiksi rahoitusvastikkeella katettavaa velkaosuutta ennen uusien osakkeiden merkintää päätetyistä ja aiemmin suoritetuista korjaustoimenpiteistä (vesi- ja viemärinousujen linjasaneeraus ja tässä yhteydessä tehtävät korjaus- ja uudistustyöt) eikä yhtiön itse toteuttamista lisärakentamisen yhteydessä suoritettavista muista mahdollista korjauksista taikka yhtiön ottamista veloista muutoin. Vastaavasti merkittävillä uusilla osakkeilla ei ole oikeutta merkintähintaan, vaan se käytetään ennen merkintäsopimuksen allekirjoittamista päätettyjen hankkeiden ja merkintäsopimuksesta yhtiölle aiheutuvien kustannusten rahoittamiseen sekä yhtiön aiempien pitkäaikaisten lainojen lyhentämiseen.

Spaces and materials

Construction and surface materials
tiili
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopa
Description of the living room
Lattia: yksisauvainen tammiparketti Seinät: maalattu
Description of the kitchen
Avokeittiössä kvartsitaso (Ylämaan graniitti), keittiökaapistojen ovet tammiviilua, välitila valkoinen taustamaalattu lasi, allas matta musta, hana kromia. Astianpesukone, uuni, liesituuletin ja induktioliesitaso, mikroaaltouuni ja jääkaappi kaikki merkkiä Miele. Pyykinpesukone. Lattiassa tammiparketti. Ilmalämpöpumppu.
Description of the bedrooms
Lattia: yksisauvainen tammiparketti Seinät: maalattu
Description of the bathroom
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneessa peilikaappi, allas ja allaskaappi Ido, hana Oras, sadesuihku Oras, wc-istuin Geberit Aconto, suihkuseinä kirkasta lasia. Lattiassa harmaa mattakaakeli, seinissä tasapintainen, kiiltävä valkoinen kaakeli ja katto haapapaneelia
Description of the sauna
Lattiat laattaa, seinä paneelia
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of storage facilities
Kellarikomero ensimmäisessä kerroksessa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Eteisessä liukuovikaapisto alumiinikehyksellä ja peilillä sekä huoneistokohtainen tulopoistoilmanvaihtokone ja ilmalämpöpumppu.

Plot and zoning

Plot size
3408 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Lisätietoa: Helsingin kaupunki. Koivusaaren alueella vireillä kaavamuutos, jossa tavoitteena rakentaa uusi asunto- ja työpaikka-alue. Katajaharjun alueella mahdollisuus lisä- ja täydennysrakentamiseen. Lisätietoja: ttps://kartta.hel.fi/. Mikäli em. kaavamuutos toteutuu, uudisrakennuksilla saattaa olla vaikutusta nykyisten rakennusten maisemiin/näkymiin. Lähialueen kaavasta tietoa myös https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/uutta-helsinkia-rakentamassa/koivusaari

Housing company

Housing company name
Asunto oy Katajanharjutie 4
Contact details of the property manager
Aavatalo Oy, Pohjoinen Hesperiankatu 15 B 22b, 00260 Helsinki, 010 311 3300, info@aavatalo.fi. Isännöitsijä: Vesa Maja, vesa@aavatalo.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 18
Housing company garages
14
Information on the housing company’s parking spaces
Piha-autopaikat vuokrattavissa yhtiöltä. Autotallit omina osakkeina. Autopaikkoihin on tällä hetkellä jonoa. Asukaspysäköinti mahdollisuus Katajaharjuntiellä. Bussipysäkille 100 metriä talolta. Asukaspysäköintitunnuksella saat pysäköidä oman asuinalueesi erikseen merkityille asukaspysäköintipaikoille kuukausimaksulla. Tarkista aina liikennemerkistä, että pysäköintitunnuksella on mahdollisuus pysäköidä kadun varteen tai pysäköintialueelle. Tunnus ei kuitenkaan takaa pysäköintipaikkaa. Asukaspysäköintitunnus maksaa alueesta riippuen 45 tai 60 euroa kuukaudessa. Vähäpäästöiset ajoneuvot saavat maksusta alennusta.
Completed repairs
2023 parvekelasit. 2022 julkisivujen pesu, lisäkerroksen rakentaminen, hissien uusiminen ja esteettömyys. 2021 lukituksen uusiminen (iLOQ). 2020 linjasaneeraus (sisältäen käyttövesi- ja viemäriputkiston uusiminen, märkätilojen peruskorjaus, sähkö- ja tietoliikenneverkon uusiminen, lämmitysverkoston perussäätö ja tasapainotus, yleisten tilojen kunnostus, saunojen ja pesutuvan peruskorjaus, uudet irtainvarastot), porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen, hulevesiliittymä, autotallien ovien uusiminen, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. 2017 linjasaneerauksen hankesuunnitelma. 2015 piharemontti. 2012 salaojien uusimisen suunnittelu ja kilpailutus, pihasuunnittelu. 2010 LVV-kuntotutkimus. 2009 kuntoarvio. 2008 kaukolämpölaitteisto uusittu, valoaukkojen kuilut kunnostettu (A- ja C-porras). 2007 käyttövesiputkiston ja patteriverkoston linjasäätöventtiilien uusiminen, asennettu Bauer-vedenkäsittelyjärjestelmä. 2006 A- ja B-portaiden hissien lukkoradat uusittu. 2005 kellarikerroksen ikkunoiden uusiminen. 2003 mineriittiseinien uusiminen, ilmanvaihtohormien nuohous. 1999 parveke- ja levyseinäremontti. Ks. tarkempi listaus taloyhtiössä tehdyistä remonteista korjaushistoriasta.
Upcoming repairs
Korjaustarveselvitys 2023-2027: 2024 pihan toimivuuden parantaminen. 2025 porraskäytävien portaiden hionta. Lisäksi 5.6.2023 pidetyssä varsinaisessa yhtiökokouksessa päätettiin käynnistää autopaikkojen latausjärjestelmän suunnittelu.
Repairs have been decided
Kyllä
Other details about the housing company
Hissi, kaksi saunaa, talopesula, kuivaushuone, mankeli, ulkoiluvälinevarastot, irtainvarastot, väestönsuoja, taloyhtiölaajakaista.

Services and transportation connections

Services
Ruokakaupat: K-Market Oliivi n. 0.35km K-Market Kasinonranta n. 1.3km S-Market Lauttasaari n. 1.4km
More information about the services
Muita lähipalveluja: Terveysasema / Lauttasaari, neuvola n. 1.4km Lauttasaaren liikuntapuisto n. 0.6km Telkänkujan venekerho n. 0.25km Vaskilahden venekerho n. 0.6km Koivusaaren pursiseura n. 0.7km Pyrkän tenniskentät n. 0.4km Lauttasaaren skeittiparkki n. 0.6km Open Padel Lauttasaari n. 0.5km
Traffic connections
Liikenneyhteydet: Metro, Koivusaari n. 0.35km
Schools
Lauttasaaren yhteiskoulu n. 0.7km Lauttasaaren ala-aste n. 0.85km Drumsö långstadieskola n. 1.3km
Kindergarten
Päiväkodit: Päiväkoti Lokki n. 0.65km Päiväkoti Lauttasaari n. 0.75km

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations