Go to content

Hallituskatu 30

Hämeenlinna, Keskusta

kerrostalo 1972 , 3h,k,rt,psh,s,vh,erill.wc,eteisaula,las.parveke.

Built
1972
Surface area
77.5 m²
Debt-free price
158 000 €

Target description

Tässä sinulle valoisa, saunallinen huoneisto keskustasta hyvien palveluiden ääreltä. Huoneisto kauniiksi remontoitu ja kunnostettu. Tässä huoneistossa on avara ja toimiva pohjaratkaisu. Asunnon pintaremontit on toteutettu moneen makuun sopivilla harmonisilla sävyillä ja materiaaleilla. Keittiö on remontoitu ja avattu avaraksi, yhteiseksi tilaksi olohuoneen ja ruokailutilan kanssa. Tämä läpitalon huoneisto sijaitsee hissitalon toisessa kerroksessa, joka on talon ensimmäinen asuinkerros. Huoneistolla iso sisääntuloaula, sekä vaatehuone, jotka myös on kuntoon laitettu. Tällä asunnolla on koko huoneiston levyinen lasitettu parveke ja erillinen wc-tila, jotka lisäävät huoneiston käyttömukavuutta. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja isoja remontteja tehty, mm. käyttövesiputket uusittu, ikkunat ja parvekeovet vaihdettu, hissit uusittu ja viemäriputkien sukitukset huoneiston osalta jo tehty. Täältä ovat uimahalli, koulut, kirjasto ja kauppakeskukset ihan lyhyen matkan päässä. Paikallisliikenteen pysäkki on aivan kiven heiton päässä. Kiinnostuitko? Kysy lisää ja tutustu Kohdetta sinulle välittää ja esittelee Sp-koti Hämeenlinna Ensio Repola puh. 045 134 1962 sp. ensio.repola@spkoti.fi

Basic information

Target number
21394715
Location
Hallituskatu 30, 13100 Hämeenlinna
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h,k,rt,psh,s,vh,erill.wc,eteisaula,las.parveke.
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
77.5 m²
Total surface area
77.5 m²
Floors
2
Residential floors
5
Year of construction
1972
Commissioning year
1972
Release
muu ehto
More information about vacating
2 kk/ sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
158 000,00 €
Debt-free price
158 000,00 €
Price per square meter
2 038,71 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
341,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
341,00 €/kk

Muut maksut

Type of water fee
oma mittari
More information about fees
Saunamaksu 10€/kpl/kk. Pesutupa 5€/kpl/kerta. Autopaikka (kylmä) 10€/kpl/kk. Autopaikka (lämmin) 20€/kpl/kk. Vesimaksu laskutetaan kolme kertaa vuodessa oman kulutuksen mukaan. Veden hinta 2024 Kylmävesi 5,00 €/m3, lämminvesi 10,50 €/m3.

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
Taloyhtiön asuinhuoneistoihin ei kohdistu lunastusoikeutta. Yhtiöjärjestyksen 7§ mukaan lunastusoikeus koskee autotalliosakkeita, niissä lunastusoikeus osakkailla ja yhtiöllä.
Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
etelä
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna
The transaction does not include
Irtaimisto.
Energy class
D2018
Condition
hyvä
More information about condition
Siisti, vaalea ja valoisa huoneisto.
Heating system
muu
More information about the heating system
Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys.
Views
Parvekkeelta kaupunkinäkymä Hallituskadulle ja makuutilojen puolelta vihreä puistomainen näkymä. Läpitalon huoneisto.
Completed repairs
- Olohuone/keittiö saneeraus 2019 (keittiön muutostyöilmoitus). - Kylpyhuone saneerattu 2007 (aikaisemman omistajan toimesta). - Laminaatit asennettu olohuoneen, keittiö ja makuuhuoneiden lattioihin 2024. - Vaatehuone kunnostettu ja saneerattu kokonaan 2023. -Isomman makuuhuoneen kiinteät vaatekaapit uusittu 2024.
Other trade-significant information
Rauhallinen, hyvin hoidettu taloyhtiö, hyvä ja avara pohjaratkaisu. Palvelut lähellä.

Spaces and materials

Construction and surface materials
tiili, betoni
Roof type
tasakatto
Roofing material
huopakate
Roofing materials
Huoneiston kattopinnat maalattu. Saunassa ja pesuhuoneessa paneloitua pintaa.
Description of the living room
Valoisa, vaalea oleskelutila jossa runsaasti tilaa ja avaruutta. Tilasta käynti lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneen lattia laminaattia, seinäpinnat maalattu
Description of the kitchen
Toimiva, avara ja valoisa KVIK-keittiö, joka saneerattu kokonaan 2019. Keittiön ja olohuoneen välinen seinä on silloin avattu. Keittiötilan muodostaa yhtenäinen kokonaisuus olohuoneen ja ruokailutilan kanssa. Varustus: jääkaappipakastin, erillinen induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin (aktiivihiilisuodatin), integroitu astianpesukone ja kiinteät valaisimet. Työtasot laminaattia, seinät maalattu ja lattia laminaattia.
Description of the bedrooms
Kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta sijaitsevat talon pihan puolella. Tilan seinäpinnat maalattu ja lattiassa laminaatti.
Number of bedrooms
2
Description of the bathroom
Kalustettu pesuhuonetila, joka toimii myös kodinhoitotilana. Varustus: suihku, suihkuseinä, kaapistot, pesukoneliitäntä, työtaso ja käsienpesuallas, kuivauspatteri, kiinteät valaisimet. Tila saneerattu 2007. Tilan lattiassa laatta ja seinät kaakelia.
Description of the toilets
Kalustettu wc-tila, jossa wc-istuin, bidee suihku, peilikaappi, seinähyllyt. Lattia laminaattia, seinäpinnat maalattu/tapetoitu.
Number of toilets
1
Description of the sauna
Sauna kunnostettu ja remontoitu 2007. Saunassa sähkölämmitteinen kiuas ja led-valot. Saunan lattia laatoitettu ja seinät sekä katto puupaneelia.
Description of storage facilities
Ulkoiluvälinevarasto, kylmäkellari, huoneistokohtainen varasto.
Other premises
Koko huoneiston levyinen levyinen parveke, jossa lattia pintana muovilaatta. Iso eteisaula (lattia vinyylilatta, seinäpinnat maalattu). Kunnostettu ja varustettu vaatehuone.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät kaapit ja kaapistot, parvekelasituksen rullaverhot, naulakko (eteinen), sälekaihtimet, kiinteät valaisimet, vaatehuoneen varustus.

Plot and zoning

Plot size
1685 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Hämeenlinnan kaupunki, www.hameenlinna.fi

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Hämeenlinnan Jussinpuisto
Contact details of the property manager
REIM-Hämeenlinna/ Jarmo Sinkko
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
A. Kariniemen Talohuolto 0y
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 27
Housing company garages
8
Completed repairs
Isännöitsijäntodistuksen mukaan: Kaukolämmön alajakokeskus 2004, linjasulut ja patteriventtiilit uusittu 2005, jätekatos 2O07, iv-kanavistopuhdistettu, parvekekorjaukset 2009, pääsisäänkäyntien ovet runkoineen uusittu 2010, käyttövesiputkistojen uusiminen ja käyttöveden huoneistokohtainen mittaukset 2011, hissien uusiminen 2012, porraskäytävien maalaus sekä porraskäytävän valaistusautomatiikka 2016, ikkunoiden ja parvekeovien uusinta sekä autotallin ovien uusinta 2018, elementtisaumojen uusiminen, ilmanvaihdon nuohous, säätö ja tasapainotus, sekä vesikalusteiden -,hajulukkojen- ja lattiakaivojen tarkastus 2019, saunatilojen saneeraus 2020, pyörävarastojen ja välikäytävän maalaus, kiinteistösähkökeskuksien huolto 2021, kattosaneeraus, huopakate uusittu 2021, julkisivun yläosan elementtisaumojen uusinta ja yläosan huoltomaalaus 2022, lukituksen päivitys ILOQ, kaukolämmön alajakokeskus, linjasulut, huoneistojen korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto ja lämmitysjärjestelmän tasapainotus, parvekelasitushuolto, valaistuksen parannus led valoiksi 2023. Katso taloyhtiön laatima (2/204 päivitetty) ylläpitohistoriatieto (kysy välittäjältäsi).
Upcoming repairs
Isännöitsijän todistuksen mukaan: Taloyhtiössä on käynnissä viemäreiden sukitusremontti vuoden 2024 aikana, jonka budjetti 175.000€. Tätä varten hallitukselle myönnetty valtuus enintään 200.000€ velkakirjan tekemiseen. Isännöitsijäntodistuksen mukaan kustannusarvion mukainen kustannus huoneistolle (A2) on 5.862,33 €, josta kuukausittainen vastikearvio 56,99 €. Lopulliset summat varmistuvat hankkeen valmistuttua kesän 2024 jälkeen. Huoneiston A2 osalta sukitustyö on valmistunut kesäkuussa 2024.
Area of commercial premises
2 188,0 m²
Other details about the housing company
Taloyhtiölaajakaista, huoneistokohtaiset varastot, jäähdytetty kellari, mankeli, sauna, talopesula, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja. Ilmastointijärjestelmä on koneellinen poisto, kaapeli tv (Telia Company). Taloyhtiössä jäähdytyslaitteen asentaminen huoneistoon on sallittua, kun osakas ja taloyhtiö on tehnyt asentamisesta sopimuksen.

Services and transportation connections

Services
Kauppakeskus Goodman ja Tavastila n. 300 m. Viipurintien terveysasema n. 1,2 km. Kirjasto ja uimahalli n. 300-400 m.
Traffic connections
Paikallisliikenne Hallituskadulta n. 50 m. Kaukoliikenteen pysäkki Kaivokadulla n. 400 m.
Schools
Seminaarin koulu n. 500 m. Katso lisätiedot: www,hameenlinna.fi
Kindergarten
Katso lisätiedot: www,hameenlinna.fi

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations