Go to content

Gunillankuja 2

Helsinki, Laajasalo, Yliskylä

rivitalo 1972 , 6h+k+pukuh.+ph/s+khh+3 xvh+wc+kph+p+at (Yj:n muk. 5 h + k + sauna)

Built
1972
Surface area
203 m²
Debt-free price
470 000 €

Target description

Tervetuloa kotiin Gunillankuja 2:een, Laajasalon idylliseen ympäristöön, jossa sinua odottaa ainutlaatuinen tilaisuus asua avarassa ja viehättävässä rivitaloasunnossa. Tämä kahden kerroksen koti kätkee sisälleen valoisaa avaruutta ja kodikasta tunnelmaa. Astuessasi sisään, tulet tilavaan eteisaulaan, jossa komeat portaat johtavat sinut toiseen kerrokseen. Yläkerrassa kohtaat upean avaran tilan, joka on täynnä luonnonvaloa. Oleskelutila ja ruokailutila yhdistyvät tunnelmallisesti yhteen ja tunnelmallinen takka luo lämpöä ja kodikasta ilmapiiriä, täydentäen tilan viihtyisyyttä. Yläkerrasta avautuvat kauniit näkymät kallioiselle takapihalle, tarjoten rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön. Remontoitu keittiö on kodin sydän, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja nykyaikainen linjakkuus. Asunnosta löytyy kummastakin kerroksesta uudistetut kylpyhuonetilat ja alakerrasta sauna. Laadukkaat materiaalit ja arkkitehtuuria kunnioittavat sisustusratkaisut viimeistelevät kodin. Asunnosta löytyy 4 erillistä makuuhuonetta, jonka lisäksi lisätilaa tarjoaa askarteluhuone ja alakerran pukuhuone, joka on täydellinen rentoutumiseen saunan jälkeen. Taloyhtiössä ja asunnossa on tehty runsaasti peruskorjauksia ja remontteja viime vuosina. Putki-, julkisivu- ja parvekeremontit ovat pian takanapäin, mikä takaa asumismukavuuden ja vähentää tulevia remonttitarpeita. Julkisivuremontti ja parvekekorjaus sekä lämpö- ja vesijohtojen uusinta on loppusuoralla. Näiden yhteinen kustannusarvio on 583,-/m2 mikä tekee huoneistolle C33 noin 118 349 euroa ja arvio rahoitusvastikkeesta on noin 4 e/m2/kk eli 812 e/kk. Jyvitys arviolta syksyllä 2024. Autoilevalle oma autotalli kruunaa kokonaisuuden ja tilat tarjoavatkin mahdollisuuden pitkäaikaiseksi kodiksi muuntautuen tarpeidesi mukaan! Gunillankuja 2 sijaitsee erinomaisella paikalla Laajasalossa, lähellä Yliskylän ja Kruunuvuorenrannan monipuolisia palveluita. Alue tarjoaa hyvät liikenneyhteydet ja mahdollisuuden nauttia meren läheisyydestä ja luonnonkauniista ympäristöstä. Tervetuloa tutustumaan, yhteydenotot ja näyttöpyynnöt: Nikita Missiouk Yrittäjä, LKV 044 244 6364 ja Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT 0400 810 002

Basic information

Target number
21303977
Location
Gunillankuja 2, 00870 Helsinki
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
6h+k+pukuh.+ph/s+khh+3 xvh+wc+kph+p+at (Yj:n muk. 5 h + k + sauna)
Rooms
6 Rooms
​​Living space surface area
203 m²
Total surface area
203 m²
Floors
1
Residential floors
2
Year of construction
1972
Commissioning year
1974
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
406 974,68 €
Velkaosuus
63 025,32 €
Debt-free price
470 000,00 €
Price per square meter
2 315,27 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
730,80 €/kk
Financing fee
609,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 339,80 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Huoneistoon tällä hetkellä kohdistuva velkaosuus (63023,32 e) muodostuu mm. vesikattojen ja yläpohjien uusimisesta sekä jäte- ja sadevesiviemäreiden sukituksesta. Taloyhtiössä on meneillään mittava peruskorjaus, jonka yhteydessä huoneistoissa on uusittu lämpö- ja käyttövesiputket, tehty julkisivu- sekä parvekekorjaus. Remontin jyvitystä ei ole vielä tehty, kustannusarvio tälle huoneistolle on 583€/m2 eli noin 118 349 euroa ja arvio rahoitusvastikkeesta on noin 4 e/m2/kk eli 812 e/kk. Jyvitys arviolta syksyllä 2024. Lopulliset huoneistokohtaiset hankeosuuksien ja yhtiövastikkeiden laskelmat tehdään vasta korjaushankkeen päätyttyä, kun todelliset kustannukset ovat selvillä. Rahoitusvastikkeen kerääminen tai kertasuoritus laina-osuuden pois maksamiseksi tapahtuu vasta kun korjaustyö on päättynyt ja taloudellinen loppuselvitys pidetty. Ostaja ottaa huoneistoa koskevan lainaosuuden vastatakseen.

Muut maksut

Water fee
14,00 € / hlö / kk
Type of water fee
oma mittari
Parking fee
10,00 €/kk
More information about fees
Postinkantomaksu 11,50 e/kk. Osakkailta peritään ennakkovesimaksua vanha määrä 14,- / asukas / kk ja maksut tasataan kulutuksen mukaan jälkikäteen. Ensimmäisenä vuotena tasaus tehdään 6 kuukauden osalta kahdesti ja jatkossa vuosittain tilinpäätöksen yhteydessä. Jokaisessa asunnossa on langaton vesimittareiden lukulaite ja aiheesta voi ladata myös applikaation älylaitteisiin.

More information about the apartment

Balcony type
ulostyönnetty
Balcony orientation
etelä, lounas
More information
laajakaista
The apartment includes
parveke, oma sauna, kaapeli-tv, oma sopimus
Energy class
E2018
Additional energy class information
4.10.2023-4.10.2033
Condition
hyvä
More information about condition
Huoneistossa ja taloyhtiössä on tehty lukuisia, mittavia perusparannus- ja tasonparannus korjauksia viime vuosina ja asunto on hyvässä kunnossa. Normaalia elämisen kulumista voi olla havaittavissa paikka paikoin.
Heating system
kaukolämpö, muu
Fireplace
takka
More information about the heating system
Ilmanvaihto: Painovoimainen/koneellinen.
Views
Rauhalliset ja vehreät näkymät sisäänkäynnin puolelle sekä takapihalle.
Completed repairs
Keittiöremontti 2023. Kodinhoitotila 2023. Kylpyhuone ja sauna remontoitu 2023. Yhden makuuhuoneen sisäseinän korjaus 2020 (taloyhtiön korjauksia, ei osakkaan oma).

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili, betoni
Wall materials
Paneeli, maali, tapetti, kaakeli.
Flooring materials
Parketti, vinyyli, laatta, keraaminen laatta, linoleumi, kokolattiamatto, sisalmatto.
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopakate
Roofing materials
Paneeli, maali.
Description of the living room
Avara ja valoisa tila yläkerrassa, joka soljuu vaivattomasti ruokailutilaan sekä mahduttaa hyvin takan ympärille olohuoneen kalusteet.
Description of the kitchen
Kaunis ja käytännöllinen, erillinen keittiö. Varusteina integroitu mikro, induktioliesi, sähköuuni, integroitu astianpesukone, liesituuletin, allas, hana, jääkaappi/pakastin, kaapistot ja tasot.
Description of the bedrooms
Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, joista toinen käyttötarkoitukseltaan askartelu- tai varastohuone. Yläkerrassa kolme tilavaa makuuhuonetta, joissa mukavasti kiinteää säilytystilaa vaatehuoneen tai kiinteiden kaapistojen muodossa.
Description of the bathroom
Yläkerrassa moderni kylpyhuone, jossa varusteina peilikaapisto, kaksi allasta, allaskaapisto, bidee-suihku, wc-istuin, suihkuseinä, suihku, kuivauspatteri sekä kattoikkuna tuomassa valoa. Alakerrassa tilava pesuhuone saunan yhteydessä, jossa varusteina kuivauspatteri, ikkuna ja kaksi suihkua.
Description of the toilets
Alakerrassa käytännöllinen erillinen wc, jossa varusteina wc-istuin, bidee-suihku, allas, allaskaapisto sekä peili.
Description of the sauna
Alakerran pesuhuoneen yhteydessä tunnelmallinen ja tilava sauna, jossa sähkökiuas sekä lauteet.
Description of the utility room
Tilava kodinhoitohuone alakerrassa, jonka saa kalustettua haluamallaan tavalla. Varusteina pesukoneliitäntä.
Other premises
Tuulikaappi ja eteinen, joissa hyvin tilaa mm. ulkovaatteille. Iso pukuhuonetila, joka pukuhuoneen lisäksi toimii monipuolisesti esimerkiksi tv-huoneena, vierashuoneena tai työhuoneena.

Plot and zoning

Plot size
18607,5 m²
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Helsingin Kaupunki
Rent of the plot
39 727,88 €/vuosi
Plot rental period
31.12.2030
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Helsingin kaupunki tai kartta.hel.fi. Laajasalo, Nuottaniemen huvilat - Suunnitelman kuvaus: Nykyisten huviloiden vuokralaisten sopimukset päättyvät ja kaupunki myy huvilat yksityisomistukseen. Tutkitaan huviloiden pihapiirien rajausta sekä niiden suhdetta ympäristöönsä (RKY-alue) ja kunnallistekniikan ja kulkuyhteyksien sijoittamista. Rakennusten suojelumääräykset päivitetään tarvittaessa. Lisätietoja antaa Arkkitehti Roope Piipponen, puhelin (09) 310 42062 Tiimipäällikkö Anu Kuutti, puhelin (09) 310 37154.
Pihan kuvaus
Huoneiston käytössä viihtyisä kallioinen piha-alue, jossa mukavasti terassitilaa ja omaa rauhaa. Käynti pukuhuoneen kautta, joten saunan jälkeen pääsee kätevästi vilvoittelemaan.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Gunillankuja 2
Contact details of the property manager
Taloyhtiöpalvelut - Onnistutaan Ky / Joel Karvinen (joel@onnistutaan.fi).
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kotikatu Oy / Laajasalo.
Information on the housing company’s parking spaces
Huoneiston yhteydessä lämmin autotalli sekä talon päädyssä oleva epävirallinen pihapaikka, jossa sähköauton latauspistoke (11 Kw). Yhtiössä toteutettuja autopaikkoja 63 kpl, joista 7 autotallia erillisinä osakkeina. Yhtiössä sisäänajon yhteydessä vuokrattavia autopaikkoja (tolpalla) 15 kpl.
Completed repairs
Parvekeovien uusinta 1998 Parvekepintojen uusinta 2001-2004 Lämmönvaihdin ja ulko-ovet uusittu 2004 Ikkunoiden uusiminen 2012 Jäte- ja sadeviemäreiden sukittaminen ja vesikattojen uusiminen sekä yläpohjan lisälämmöneristys, piha-asfaltin ja ulko-valaistuksen uusinta 2018 C24-C33 metsän puolen salaojan uusinta 2021 Julkisivuremontti ja parvekekorjaus sekä lämpö- ja vesijohtojen uusinta 2022-2023 (kesken (Maaliskuussa MK Facade Oy jatkaa parveke- ja pihatöitä, jotka valmistuvat vapuksi 2024)).
Upcoming repairs
Lukituksen uusinta 2023 Ulkopuolisten vesi- ja lämpöjohtorunkojen uusinta 2027-2030 Aurinkovoimala ja/tai maalämpö 2023-2030 Varsinaisessa yhtiökokouksessa 11.12.2023: Muissa asioissa kerrottiin talotoimikunnan alustavasta suunnitelmasta yläpihan leikkipaikan muuttamiseksi grillauspaikaksi ym. Idea sai kannatusta ja suunnitelmat voivat edetä.
Number of owned apartments
1
Area of owned apartments
46,0 m²
Other details about the housing company
Yhtiön välittömään hallintaan jäävät seuraavat tilat: Huonetila C 34 2 h + k 46 m2, kaksi väestönsuojaa yhteensä 52 m2, lämmönjakohuone 43 m2, sähköpäätauluhuone 5 m2 sekä autosuojassa olevat muuntamo ja vesimittarihuone 17,5 m2.

Services and transportation connections

Services
Gunillankuja sijaitsee rauhallisella paikalla upeiden ulkoilualueiden äärellä. Alueella on hyvät peruspalvelut, koulu ja useita päiväkoteja. Gunillankuja sijaitsee mukavasti Yliskylän ja Kruunuvuorenrannan välissä joten kummankin alueen palvelut ovat helposti saavutettavissa. Alepa noin 1 km. K-Market noin 2,3 km. Kauppakeskus Saari noin 2,3 km.
Traffic connections
Bussipysäkki noin 50 m. Metroasema noin 4,2 km. Kruunuvuorenrannan lauttalaituri noin 2,3 km (yhteys keskustaan). Tulevan raidejokerin pysäkki suunnitelmien mukaan noin 1 km päässä, arvioitu valmistuminen 2027.
Schools
Tahvonlahden Ala-Aste noin 300 m. Kruunuvuorenrannan Peruskoulu noin 1 km. Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio noin 5,5 km.
Kindergarten
Tahvonlahti Päiväkoti noin 100 m. Nalle Päiväkoti noin 850 m.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations