Go to content

Yliopistonkatu 39-41

Turku, Keskusta

kerrostalo 1963 , 1h, k, p

Built
1963
Surface area
32 m²
Debt-free price
132 000 €

Target description

Parvekkeellinen yksiö loistavalla sijainnilla halutussa ja hyvin hoidetussa taloyhtiössä Yliopistonkadulla. Asunto on helppo kalustaa viihtyisäksi kaupunkikodiksi. Alkovi, keittiö ja tilava lasitettu parveke lisää tilantuntua ja asumisviihtyisyyttä. Pohjaratkaisu asunnossa on toimiva. Kylpyhuoneeseen mahtuu myös pesukone ja keittiössä on hyvin kaapistotilaa. Sijainti ei voisi olla parempi - Turun keskustan monipuoliset palvelut, kaupat, kahvilat, ravintolat, jokiranta ja kulttuuritarjonta ovat kaikki kävelymatkan päässä. Asunnon hoitovastike on erittäin edullinen, vain 105,40 euroa kuukaudessa, mikä tekee tästä kohteesta myös taloudellisesti houkuttelevan vaihtoehdon. Tämä koti on täydellinen valinta niin ensiasunnon ostajalle, sijoittajalle kuin kaupunkiasumisesta haaveilevallekin. Myynti ja lisätiedot: Veli-Pekka Jokipuu Kiinteistönvälittäjä LKV 0400 823 212 | veli-pekka.jokipuu@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Basic information

Target number
21279093
Location
Yliopistonkatu 39-41, 20100 Turku
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
1h, k, p
Rooms
1 Rooms
​​Living space surface area
32 m²
Total surface area
32 m²
More information about the area
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Todellinen pinta-ala voi siten olla esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Floors
1
Residential floors
8
Year of construction
1963
Commissioning year
1963
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
131 130,94 €
Velkaosuus
869,06 €
Debt-free price
132 000,00 €
Price per square meter
4 125,00 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
105,40 €/kk
Financing fee
19,53 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
124,93 €/kk

Muut maksut

Type of water fee
e / kk
More information about fees
Autotalli 5€/kk/m², ulkopaikka 20€/kk, autokatospaikat 30€/kk, pesutupa 5€/vuoro, sauna 3€/kerta. Vesi kulutuksen mukaan, laskutus 4 kk välein. Sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan, laskutus 4 kk välein. Varainsiirtovero 1,5% maksetaan kaupantekotilaisuudessa.

More information about the apartment

Balcony orientation
länsi
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energy class
E2007
Additional energy class information
Viimeinen voimassaolopäivä 20.5.2023.
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Auma
Roofing material
Huopa
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu, lasikuitutapetti
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
maalattu
Stove
sähköliesi
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
wc-istuin, suihku, peili

Plot and zoning

Plot size
6793 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Turun kaupunki, puh. 02 330 000.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Yliopistonkatu 39-41
Contact details of the property manager
Turun Talohuolto Oy, Juhamatti Laaksonen, puh. 020 722 9964.
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kiinteistöhuolto Turpeinen Oy, puh. 040 751 6258.
The housing company includes
sauna, talopesula, mankeli, väestönsuoja, kaapeli-tv
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 65
Housing company garages
15
Completed repairs
2023 yleisten tilojen valaistuksen uusiminen, 2021 autotallien ovet, 2020 jätehuollon uudistaminen, etupihan portaat, 2019 porrashuoneiden lattioiden uusiminen, 2018 parvekkeiden korjaukset, raja-aitojen uusiminen, 2016 lukitusten uudistaminen Abloy Sento, 2015 huoneistojen ja porrashuoneiden ikkunat ja parvekeovet, 2014 liikehuoneistojen ovet ja ikkunat, 2012 vesikatteet uusittu, 2009/2010 putkistosaneeraus, 2006 hissien saneeraus, 2003 tontti- ja pohjaviemärisaneeraus, 1998 lämmitysverkoston kunnostus, lämmönjakohuoneen kunnostus, 1989 ulko-ovet, 1983 ulkoseinien lämpöeristys/pellitys.
Upcoming repairs
Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2028. Lämmön talteenottojärjestelmä, ilmastoinnin uudistaminen (uudet puhaltimet), lämmönjakokeskuksen uusiminen, patteriverkoston perussäätö, sähköjen uusimisen suunnittelu ja autokatoksen uusinta. Yhtiökokous päätti hyväksyä Kone Oyj:n vaakatarjouksen esitetyn mukaisesti, kokonaishinta 18.600€.
Repairs have been decided
Kyllä
Number of commercial premises
9
Area of commercial premises
502,0 m²
Other details about the housing company
Ilmanvaihtojärjestelmänä koneellinen poisto. Taloyhtiössä on kuntaviranomaisen määräämä parveketupakointikielto. 16 § Vastuu osakkeenomistajan toteuttamista muutoksista ja lisäyksistä. Osakkeenomistaja vastaa osakkeenomistajan toimesta huoneistoon tai sen ulkopuolelle tehtyjen/teetettyjen rakenteellisten sekä sisutuksellisten muutosten ja lisäysten kunnossapidosta. Osakkeenomistaja vastaa myös näiden yhtiön rakennukselle tai huoneistolle aiheuttamien vikojen korjaamisesta ja niiden kustannuksista. Tällaisia edellä mainittuja muutoksia ja lisäyksiä ovat esimerkiksi (mutta ei rajoittuen tässä mainittuihin) osakkaiden muutostyönä toteuttamat parvekelasitukset, ilmalämpöpumput asennuksineen, huoneiston märkätiloissa tehdyt perustasosta poikkeavat muutokset ja lisäykset, osakkaiden jälkikäteen rakennuttamat märkä- ja saunatilat sekä näiden muutosten ja lisäysten yhteydessä tehdyt perustasosta poikkeavat putki-, sähkö-, ilmastointi- ym. johto- ja kanava-asennustyöt. Mikäli yhtiölle syntyy lisäkustannuksia siitä, että yhtiön toteuttamaa remonttia tehtäessä samalla joudutaan purkamaan tai ennalleen saattamaan näitä osakkaan huoneistossa tehtyjä muutoksia tai lisäyksiä, vastaa ko. osakkeenomistaja yhtiölle aiheutuvista lisäkustannuksista. Tässä määräyksessä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun kohteen huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu määräytyy näin myös silloin, kun muutostyö on toteutettu huoneistoon aikaisemman osakkeenomistajan toimesta.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations