Go to content

Kerikonlahdentie

Kangasala, Tohkala

vapaa-ajan tontti

Debt-free price
99 000 €

Target description

KUN TAHDOT UUDEN MÖKIN! Kauniissa Vesijärven maisemissa vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kangasalan keskustasta noin 4700 m2:n vapaa-ajan asunnon rakennuspaikka. Rantaviivaa tulee noin 60 metriä ja tontti rajoittuu länsi- sekä eteläpuolelta metsämaahan. Tällä tontilla kokonaisrakennusoikeus on 140 m2, eikä sähkötkään ole kaukana. Oma kaivo ja jätevesijärjestelmä täytyy tontille tehdä rakentamisen yhteydessä. Vesivessa on mahdollinen, kun tekee erillisen umpikaivon. Tontiltasi voit ihailla kauniita auringonlaskuja, tontille paistaa ilta-aurinko, joten suunta on aivan oikea! Raudanmaan suositulla kylätalolla on kaikenlaista aktiviteettia niin kesällä kuin talvisin ja sieltä saat myös hyvät ruuat ja muut herkut, jos grillaaminen välillä kyllästyttää. Sovi oma esittelysi tontille välittäjän kanssa! TERVETULOA! Myynti ja tiedustelut: Johanna Peltonen 0440 789 657 johanna.peltonen@spkoti.fi

Basic information

Target number
21245041
Location
Kerikonlahdentie , 36340 Tohkala
Type
vapaa-ajan tontti
Ownership type
oma
Release
heti

Prices and costs

Selling price
99 000,00 €
Velkaosuus
0,00 €
Debt-free price
99 000,00 €

More information about the plot

Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta

Plot and zoning

Plot size
4700 m²
Plot’s planning permission area
140 m²
Type of plot
Rinnetontti
Property ID
211-420-2-35
Tontin nimi
Tilasta Karikko
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Rakennusoikeus: -vähintään 15 metrin päähän rantaviivasta 1-2 saunarakennusta yhteispinta-ala maksimissaan 20 m2 - vähintään 30 metrin päähän rantaviivasta yksiasuntoinen loma-asunto+ mahdolliset 1-2 kpl saunarakennukset (15 m päähän rantaviivasta)= yhteenlaskettu kerrosala on maksimissaan 100 m2 - erillinen makuuaitta/vierasmaja maks. 15 m2 - talousrakennus ja erillinen käymälä -Noin 160 metrin tie rakennetaan tänä keväänä ja rakennuspaikan osuus kustannuksista on 1/4. Kustannus tarkentuu lähikuukausina. - kaikki rakennukset yhteensä enintään 140 m2 Tontille Määräalalla liittymismahdollisuus valokuituun 2500 e+ rakennuskulut määräalalla (kuitu ja sähkömaakaapeli tulevat lähelle rakennuspaikan rajaa). Sähköliittymän alustava hinta Elenian laskurin mukaan 2214-3153 euroa.
Zoning situation
Rantakaava
Ranta
ranta, oma ranta, omaa rantaviivaa
Rannan tyyppi: Järvi
Vesijärvi

Services and transportation connections

Services
Kangasalan keskusta n. 20 km, Tampereen keskusta n. 37 km
More information about the services
Raudanmaan kylätalo, jossa mm. ravintola.
Traffic connections
Ponsantieltä bussiyhteys

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations