Go to content

Kutomotie 8c

Helsinki, Tali, Pitäjänmäki

kerrostalo 2013 , 2 h, k, vh, s. Lasitettu parveke

Built
2013
Surface area
61 m²
Debt-free price
374 000 €

Target description

Talin Tuhkimon upea sijainti omalla tontillaan laajojen puistoalueiden kyljessä! Ihastuttava, erittäin hyväkuntoinen kulmahuoneisto kuudennen kerroksen rauhassa. Avaruutta, tilaa ja valoa. Neliöitä on 61 eikä tila rajoitu vain lattia-alaan: huonekorkeus on peräti 2,9 metriä, mikä on poikkeuksellista uudemmissa asunnoissa. Eteinen on mukavan väljä liukuovikaapistoineen. Olohuoneesta aukeavat isot ikkunat etelän suuntaan. Kauniissa valko-harmaassa keittiössä on paljon työtilaa ja ruhtinaalliset säilytystilat sekä paikka isolle ruokapöydälle. Lasitetulle parvekkeelle teet viihtyisän kesäolohuoneen. Makuuhuoneen yhteydessä liukuoven takana on tilava, ikkunallinen vaatehuone kaapistoineen. Ison kylpyhuoneen pohja on erinomainen: suihku on seinäkkeen takana omassa nurkkauksessaan ja pesutornille on oma tilansa heti oven suussa. Saunaa on säästetty seuraavalle; sitä on käytetty vain pari kertaa. Rakennuksessa liikkuminen on esteetöntä. Hissillä pääset alas varastotiloihin, talopesulaan sekä autohalliin. Autopaikat ovat osakasomisteisia: asunnon omistajalla on hallipaikka, jonka hinta on 18 000 euroa. Palvelut ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Pikaraitiotie 15:n pysäkki on lähellä Pitäjänmäentiellä ja sillä matka taittuu nopeasti Itä-Helsinkiin tai länteen Espooseen, vaikka ostoksille Selloon. Junalle Huopalahden tai Leppävaaran asemalle pääset myös ratikalla. Lähikaupat ovat pienen kävelymatkan etäisyydellä. Kymmenvuotiaassa yhtiössä asut huoletta pitkälle tulevaisuuteen. Asuminen on edullista: vastike on vain 4,50 euroa/m2. Rakennuksen vierestä alkavat laajat ulkoilualueet ja Talin liikuntapuisto lukuisine harrastusmahdollisuuksineen: tarjolla on jalkapalloa, tennistä, golfia, keilausta, frisbeegolfia ym. Koirapuistot ja agilityrata ovat myös lähellä. Lännessä puistoalueiden takana aukeaa Iso Huopalahti sekä Turunväylän toisella puolella Laajalahti, joten lenkkimaastot rantoja pitkin ovat parhaat mahdolliset! Tervetuloa! Anne Korkeakoski Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Basic information

Target number
21006506
Location
Kutomotie 8c, 00380 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2 h, k, vh, s. Lasitettu parveke
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
61 m²
Total surface area
61 m²
Floors
6
Residential floors
7
Year of construction
2013
Commissioning year
2013
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
374 000,00 €
Debt-free price
374 000,00 €
Price per square meter
6 131,15 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
274,50 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
274,50 €/kk

Muut maksut

Water fee
17,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Veden kulutus tasataan vuosittain mittauksen mukaan ja kuukausittain ennakkona maksetun määrän ylimenevä osuus tasauslaskutetaan tai liikaa maksettu määrä palautetaan. Kylmä vesi 4,31 euroa/m2 ja lämmin vesi 12,58 euroa/m2. Ylimääräisen varaston vuokra on 20 euroa/kk. Myyjä omistaa autohalliosakkeen nro 65 ja sen myyntihinta on 18 000 euroa. Autohallipaikkavastike on 4,50 euroa/m2/kk, 31,50 euroa/kk. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Varainsiirtovero on 1,5 % velattomasta kauppahinnasta ja se maksetaan kaupanteossa.

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
Yhtiöjärjestyksen 19 §: yhtiön osakkailla on lunastusoikeus autohalliosakkeeseen mikäli samassa yhteydessä ei siirry tämän yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavia osakkeita.
Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
etelä
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
More information 2
verhotangot
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
C2013
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Koneellinen ilmanvaihto.
Views
Avarat näkymät ylhäältä kuudennesta kerroksesta. Kerrostalon eteläpuolella rakennetaan kaksikerroksista päiväkotirakennusta, johon tulee viherkatto.
Other trade-significant information
Yhtiö omistaa ja hallitsee määräosaa 2350/23000 korttelin 46002 tontista 20. Myös autohalli on yhteisomisteinen tontin 20 muiden omistajien kanssa. Yhtiö on osakkaana tontille 20 perustetussa kortteliyhtiössä Talin Henki Oy:ssä.

Spaces and materials

Construction and surface materials
elementti, betoni
Roof type
Tasakatto.
Roofing material
Kumibitumikermi.
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu
Description of the kitchen
Harmaat/valkoiset kaapistot.
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
kaakeli, maalattu
Kitchen equipment
mikroaaltouuni, astianpesukone
Stove
integroitu, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
1
Bedroom floor
parketti
Bedroom walls
maalattu
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi
Description of the sauna
Saunaa on käytetty vain muutamia kertoja.
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Other premises
Eteisessä peililiukuovikaapisto. Makuuhuoneen yhteydessä liukuovellinen, ikkunallinen vaatehuone.

Plot and zoning

Plot size
19555 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Kutomotie 4-6 lähialueineen: Osoitteissa Kutomotie 4 ja 6 suunnitellaan toimitilatonteille kaksi uutta asuinkerrostaloa vanhojen teollisuusrakennusten tilalle. Lisäksi tutkitaan suojellun toimitilarakennuksen käyttötarkoituksen muutosta osoitteessa Kutomotie 6. Ks. kartta.hel.fi->kaavoitus ja liikennesuunnittelu->valmisteilla olevat asemakaavat

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Talin Tuhkimo, Helsinki
Contact details of the property manager
10+ isännöinti Oy Oskari Träskelin 0207 181 898 oskari@10p.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Länsi-Helsingin Kiinteistöhuolto Oy
The housing company includes
talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Housing company garage parking spaces
25
Information on the housing company’s parking spaces
Kaikki autopaikat ovat osakasomisteisia. Myyjällä on autohallipaikka, joka on myynnissä erilliseen 18 000 euron hintaan.
Completed repairs
2022 Märkätilojen kuntokartoitus. Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus. 10-vuotistakuutarkastukset. 2021 Kiinteistövalvomohuoneen uusiminen. 2018 Parvekelasien huolto. 2017 Kameravalvonnan järjestäminen: neljä kameraa ja tallennin. Uusien verkkokomeroiden rakentaminen 10 kpl. 2015 Ilmanvaihdon mittaus ja säätö. 2013 Rakennusvalvonnan loppukatselmus 23.5.2013. Rakennustyön luovutus taloyhtiölle 27.6.2013.
Upcoming repairs
Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2028: 2023 10-vuotistakuu päättyy. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. 2024 Katon kuntotarkastus ja iv-konehuoneen peltikatteen korjaus tarvittaessa. 2027 Energiatodistuksen uusinta.

Services and transportation connections

Services
Lähikaupat: Lidl Pitäjänmäki Höyläämötie 1 (n. 400m) ja S-Market Pitäjänmäki Takomotie 33 (n. 550m). Postin pakettiautomaatti S-Marketin yhteydessä. Pitäjänmäen kirjasto Jousipolku 1. Ratikkalinja 15:llä nopea yhteys kauppakeskus Selloon. Pitäjänmäen terveysasema Tanelintie 7.
More information about the services
Erinomaiset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Talin liikuntapuisto soveltuu monipuoliseen liikuntaan ja monenlaisen lajin harrastamiseen. Puistosta löytyy kaupungin hallinnoimat jalkapallohalli sekä kolme luonnonnurmikenttää, tekonurmikenttä ja amerikkalaisen jalkapallon kenttä, sekä yksityisten toimijoiden tarjoamia liikuntapalveluita kuten Talihalli sulkapallon ja squashin pelaajille, Talin tenniskeskus, Zippy köysiseikkailurata, Helsingin Golfklubi, Talin keilahalli ja kuntosali Elixia. Hiihtämään pääset ulko-ovelta.
Traffic connections
Pitäjänmäen rauta-tieasema Pitäjänmäentie 40: juna A ja L Helsingin ja Leppävaaran suuntiin. Uusi pikaraitiotie 15, joka liikennöi Espoon Keilaniemen ja Itäkeskuksen väliä. Kutomotien seisakkeelle kävelet nopeasti ja pääset ratikka esim. Leppävaaran ja Huopalahden juna-asemille. Pitäjänmäentietä liikennöi paljon busseja.
Schools
Strömbergin ala-aste Takomotie 13 (n. 750 m). Pitäjänmäen peruskoulu Viinenkuja 6. Suomalais-englantilainen The English School Valimotie 17-19 luokat 7-9 ja lukio. Helsingin ranskalais-suomalainen koulu Munkkivuoressa Raumantie 4.
Kindergarten
Alueella on useita päiväkoteja. Viereen on rakenteilla uusi päiväkoti.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations