Go to content

Prasintie 30

Kirkkonummi, Kylmälä

omakotitalo 2000 , 7h,k,saunaosasto

Built
2000
Surface area
230 m²
Debt-free price
750 000 €

Target description

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kotiin, joka sijaitsee Kylmälän kylässä Kirkkonummella, luonnonkauniissa maisemassa, järven ympäröimässä niemessä. Tämä kaunis, vuonna 2000 valmistunut koti tarjoaa modernin asumisen mukavuudet yhdistettynä perinteiseen suomalaisen kodin tunnelmaan. Kestävät ratkaisut kuten maalämpö sekä aurinkopaneelit tuovat huolettomuutta asumiseen. Tästä kodista on järvinäkymä alakerran päämakuuhuoneesta, terassilta, ja yläkerran huoneista, sekä oikeus rannassa olevaan venevalkamaan kolmen muun kiinteistön kanssa, mistä pääsee myös uimaan laiturilta. Koti on asuintiloiltaan 230 neliömetrin kokoinen ja siinä on avarat, hyvin suunnitellut tilat, jotka sopivat niin perheen yhteisiin hetkiin sekä vieraiden vastaanottoon. Neljä makuuhuonetta tarjoaa runsaasti tilaa koko perheelle. Suuri olohuone-ruokailutila on kodin sydän, jossa isot ikkunat tuovat luonnonvalon kauniisti sisään ja luovat avaran tunnelman. Lisäksi varaava takka tuo lisälämpöä, ja viehättävä viherhuone olohuoneen kupeessa tuo vehreän tilan rentoutumiseen myös talvisin. Tyylikäs ja hillityn värinen, vuonna 2022 remontoitu Novart keittiö on varustettu laadukkailla kodinkoneilla ja runsaalla kaappitilalla. Saareke ikkunan edessä tuo lisää työskentelytilaa ja toimii samalla mukavana aamiaispaikkana. Keittiöstä on suora yhteys ruokailutilaan, josta avautuvat näkymät puutarhaan. Alakerran makuuhuoneessa on oma vaatehuone, pukeutumistila sekä yhteys saunaosastolle, jossa on varustuksena mm. sadesuihku. Kolme muuta makuuhuonetta ovat tilavia ja valoisia, ja ne on helppo muokata esimerkiksi työhuoneiksi tai vierashuoneiksi. Lasisten pariovien takana oleva makuuhuone muuntuu myös olohuoneeksi, ja sen yhteydessä on tilava varastohuone. Lisäksi yläkerrassa on toinen kylpyhuone, jonka poreamme tuo Spa-tunnelmaa. Kodin ympärillä oleva piha on huolella suunniteltu ja tarjoaa runsaasti tilaa lasten leikeille, puutarhaharrastuksille ja oleskeluun. Suurella kolmeen ilmansuuntaan rakennetulla terassilla on tilaa grillaukseen sekä ulkokalusteille. Puutarhassa on runsaasti kauniita istutuksia ja osittain tontti on luonnontilassa kallioineen. Kahden auton autokatos ja sen yhteydessä oleva lämmin varasto- ja työtila, tuovat lisämukavuutta sekä säilytystilaa. Tämä koti sijaitsee rauhallisella asuinalueella, josta on hyvät liikenneyhteydet, Helsinkiin ajaa vajaassa puolessa tunnissa. Veikkolan keskustaan on matkaa noin 6 kilometriä ja sieltä löytyvät päiväkodit, koulut ja muut arjen palvelut. Omasta kylästä löytyy ruotsinkielinen päiväkoti sekä alakoulu. Alueella on myös erinomaiset ulkoilumahdollisuudet luonnonläheisissä järvimaisemissa. Tule ja ihastu tähän kotiin, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset mukavaan ja laadukkaaseen asumiseen. Lisätiedot sekä yksityisesittelyt: Taru Kaukovalta 044 725 4810 taru.kaukovalta@spkoti.fi

Basic information

Target number
20990885
Location
Prasintie 30, 02540 Kylmälä
Type
omakotitalo
Apartment description
7h,k,saunaosasto
Rooms
6 Rooms
​​Living space surface area
230 m²
Other floor area
26 m²
Total surface area
256 m²
More information about the area
Asuinrakennuksen huoneistoala on 230m2 ja kerrosala on 256m2. Tieto perustuu rakennuslupapiirustusten tietoihin. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja ilmoitetut tiedot ovat suuntaa antavia. Terasseja yhteensä n. 200m2.
Floors
1-2
Residential floors
2
Year of construction
2000
Commissioning year
2000
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
750 000,00 €
Debt-free price
750 000,00 €
Price per square meter
3 260,87 €/m²

Muut maksut

Property tax
712,63 euroa v. 2023 €
Road toll
n. 150 euroa vuosi
More information about fees
Nykyisten omistajien sähkönkulutus ollut n. 15000 kWh v. 2023, käyttösähkö sekä lämmitys. Tiemaksu noin 150 eur/vuosi, auraus pihaan asti. Umpikaivon (10 m3) tyhjennys, saostuskaivon rasvanerittelykaivon (2m3) tyhjennys sekä jäteastian tyjennys HSY:n hinnaston mukaisesti. Kaivojen tilavuudet saatu omistajalta. Nykyisen omistajan tyhjennysväli: umpikaivo 3-4 kertaa vuodessa ja rasvanerittelykaivo joka toinen kerta, kun umpikaivo tyhjennetty. Ilmoitetut kustannukset ja määrät perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, kulku suoraan ulos, antenni, venepaikka mantereella, tien käyttöön liittyvä oikeus
More information 2
istutukset
Energy class
B2018
Additional energy class information
Voimassa 26.06.2034 asti.
Condition
hyvä
More information about condition
Rakennukset hyvässä kunnossa sekä sisä- että ulkopuolelta.
Heating system
puu, maalämpö
Heating system details
Maalämpö rakennusvuonna, huollettu säännöllisesti.
Fireplace
takka, muu
Other description of the fireplace
leivinuuni
Ventilation
koneellinen poisto
Water supply
porakaivo
Drain
saostuskaivo, umpisäiliö, imeytyskenttä
Transferred subscriptions
Verisure hälytysjärjestelmä siirrettävissä. Uuden omistajan tehtävä sopimus Verisuren kanssa.
Completed repairs
2024 Terassin öljyäminen 2023 Maalämpöpumpun huolto, terassi korjattu osittain, 2022 Aurinkopaneelit autokatokseen asennettu, keittiö uusittu, lipputanko, yläkertaan asennettu vinyylilankku lattia 2021 Sokkelien maalaus, vesikourujen uudistaminen 2020 Kasvihuone, terassien öljyäminen, maalämpöpumpun huolto 2019-2020 Radonmittaus 2019 Ulkokaton maalaus mustaksi 2018 Sisäseinien maalaus 2017 Sisäkattojen maalaus, etupihan tukimuurin korjaus: perustukset ja asennus 2016 Langaton likakaivon hälytin lisätty, yläkerran makuuhuoneen liukuovikaapisto asennettu 2015 Sauna ja kylpyhuone uusittu 2014 Vedensuodattimen lisätäyttö, ulkokaton maalaus terran väriseksi 2013 Talon ulkomaalaus 2012 Vedensuodatin asennettu, veden radioaktiivisuuden mittaus, puutarhasuunnitelma: pihakasvit ja pihan luominen 2012 valvontajärjestelmä
Other trade-significant information
Varainsiirtovero 3%. Kiinnitykset: Kiinteistöön kohdistuvat panttikirjat 11 kpl, yhteensä 386.375,90 euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan. Autokatoksen katolla on aurinkopaneeleita 16 kpl. Laskennallinen sähköntuotanto on vuodessa n. 5000 kWh. Aurinkopaneelien tuottama sähkö ohjautuu talon sähköjärjestelmään. Autokatoksessa on valmiudet sähköautojen latauksen kytkentään, jolloin aurinkopaneeleita voisi hyödyntää lataukseen.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, betoni
Wall materials
Laadukkaat materiaalit kaikissa kodin tiloissa.
Roof type
harjakatto
Roofing material
saumapelti ja aluskate
Living room floor
laatta
Living room walls
maalattu
Description of the kitchen
Keittiö uusittu 2022 ja suunniteltu käytännöllisesti, mm. aamiaiskaappi, siivouskaappi. sekä suurempi tiskiallas. Altaan ja tiskikoneen kaapit vahvistettu. Keittiö Novart.
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
laatta
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / hormi
Stove
leivinuuni, induktio, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi, pakastekaappi
Description of the bedrooms
Yläkerran makuuhuoneiden lattiamateriaali on vinyylilankku.
Number of bedrooms
4
Bedroom walls
maalattu
Description of the bathroom
2 kylpyhuonetta.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
poreamme, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peili
Toilet floor
laatta
Toilet walls
kaakeli
Number of toilets
3
Description of the sauna
Sauna sekä kylpyhuone uusittu v. 2015.
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Utility room floor
laatta
Utility room wall
maalattu, osalaatoitus
Utility room equipment
pesukoneliitäntä, kuivauskaappi, kurapiste
Description of storage facilities
Kaapistot liukuovilla lisätty makuuhuoneeseen v. 2016, alakerran eteisessä on peilikaapit, kodinhoitohuoneessa runsaasti kaappitilaa.
Description of other storage facilities
vaatehuone, ulkovarasto, muu erillinen varasto
Other premises
Olohuoneen yhteydessä viihtyisä viherhuone josta käynti puutarhaan. Yläkerran aulatilasta käynti katetulle parvekkeelle.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa. Sähköä tuottavat aurinkopaneelit 16 kpl, jotka sijaitsevat autokatoksen etelänpuoleisella katolla.

Plot and zoning

Plot size
0,735 ha
Buildings
autokatos, leikkimökki, vaja
Plot’s planning permission
Kohde sijaitsee yleiskaava alueella, jossa ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä/suunnittelutarveratkaisua. Rakennuslupamenettely suunnittelutarveratkaisun kautta.
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
257-452-2-586
Property name
Sammalo
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Enimmäkseen tasaista maata talon ympärillä, loivaa rinnettä ja myös suurempaa korkeuseroa, kaunis puutarha istutuksineen, järvinäkymä, myös vanhempaa isokoista puustoa.
Zoning situation
Yleiskaava, Poikkeamispäätös
Plot zoning information

Alueella voimassa yleiskaava, Maaseutumainen asuntoalue (A-1).

Lisätietoa muista rakennuksista
Autokatos/varaston rakennuslupa 29.6.2020. Loppukatselmus tehty 6.3.2023. Rakennuslupapiirustusten mukainen lämpimän varaston/työtilan kokonaispinta-ala on 17m2. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja ilmoitetut tiedot ovat suuntaa antavia. Kasvihuone.
Ranta
oikeus vesialueisiin, yhteisranta
Petäjärvi.
Rannassa on laituri.
Pihan kuvaus
Kaunis piha istutuksineen, runsaasti perennoja sekä kukkivia pensaita. Ulkovesipiste. Kasvihuone sekä istutuslaatikot kuuluu kauppaan.

Services and transportation connections

Services
Veikkolan keskustan palvelut 6,5 km: K-Supermarket, S Market, apteekki, kirjasto, terveysasema, huoltoasema, ravintoloita sekä erikoisliikkeitä. Lapinkylän kyläkauppa ja leipomo 5,5 km. Nummelaan 19 km, Kirkkonummen keskustaan 19,3 km, Espoon keskustaan 21,3 km.
Traffic connections
Helsingin Seudun Liikenne vyöhyke D. Lähin linja-auto pysäkki 400 m, yhteys Kirkkonummen keskustaan sekä Veikkolaan. Veikkolasta linja-auto yhteydet Espooseen, Helsinkiin sekä Lohjan suuntaan. Kauklahden juna-asema 16,5 km.
Schools
Sjökullan ruotsinkielinen alakoulu Kylmälässä 1,5 km. Veikkolan koulu 5,1 km.
Kindergarten
Sjökullan ruotsinkielinen päiväkoti Kylmälässä 1,5 km. Vuorenmäen päiväkoti Veikkolassa 4,6 km.

Additional information links

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations