Go to content

Koirasaarentie 50

Helsinki, Kruunuvuorenranta

kerrostalo 2020 , 2 h, kt, kh, vh, p

Built
2020
Surface area
50 m²
Debt-free price
249 000 €

Target description

Lautalla kotiin! Vaaleasävyinen, kodikkaan viihtyisä kolmannen kerroksen kulmahuoneisto, jossa on erittäin hyvä tilanjako. U:n mallinen keittiö pitää sisällään reilusti säilytys- ja työtilaa. Tilava olohuone on helppo sisustaa – ruokapöydälle on erinomainen paikka ikkunan alla. Olohuoneesta on käynti isolle lasitetulle parvekkeelle, josta aukeaa näkymä yhtiön viereiseen kallioiseen Saaristofregatin puistoon. Säilytystilaa asunnossa on todella hyvin: makuuhuoneen kiinteä seinänlevyinen vaatekaapisto, eteiskaapisto ja lisäksi vaatehuone. Asunnon irtaimistovarasto sekä ulkoiluvälinevarasto ovat samassa rakennuksessa. Sauna on rakennuksen ylimmässä kerroksessa ja pesutupa alhaalla. Molempia varaat sähköisen kalenterin avulla. Yhtiön sijainti on loistava lähellä merta. Pikaraitiotietä Kruunusiltojen kautta kantakaupunkiin matkaat muutaman vuoden kuluttua varttitunnissa. Siltoja pitkin liikut luonnollisesti myös pyörällä tai kävellen. Uuden liikenneyhteyden valmistumiseen saakka asukkaita palvelee ympärivuotinen HSL:n lauttaliikenne sekä hyvät bussiyhteydet Herttoniemeen metrolle. Bussipysäkki on taloyhtiön vieressä. Merelliset ulkoilu- ja virkistysmaastot luonnonsuojelualueineen ja puistoineen ovat Helsingin hienoimpia. Lähelläsi on myös monipuolinen liikuntapuisto. Lähikauppaan kävelet nopeasti. Uudessa yhtiössä asut huoletta pitkälle tulevaisuuteen. Asunto Oy Helsingin Fregatti on hitaskohde ja yhtiö on savuton. Otathan yhteyttä! Anne Korkeakoski Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV anne.korkeakoski@spkoti.fi 040 934 1111

Basic information

Target number
20947056
Location
Koirasaarentie 50, 00590 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2 h, kt, kh, vh, p
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
50 m²
Total surface area
50 m²
Floors
3
Residential floors
6
Year of construction
2020
Commissioning year
2020
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Selling price
249 000,00 €
Velkaosuus
0,00 €
Debt-free price
249 000,00 €
Maintenance fee
175,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
175,00 €/kk
Price per square meter
4 980,00 €/m²
Parking fee
60,00 €/kk
Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Sauna fee
20,00 €/kk
More information about fees
Hallituksella on valtuudet kerätä/jättää keräämättä tilikauden aikana kaksi ylimääräistä hoitovastiketta mikäli tilanne niin edellyttää/sallii. Yhtiövastike 319 e/kk koostuu hoitovastikkeesta 175 euroa ja tontinvuokravastikkeesta 144 euroa. Vesimaksu 20 euroa/hlö/kk on ennakko ja tasaus tehdään vuosittain todellisen käytön mukaan. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Other restrictions on use and transfer
Hitasehto. 16.10.2023 päivätyn laskelman mukaan huoneiston vahvistettu enimmäismyyntihinta on 302 493 euroa.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
itä
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
B2018
Condition
hyvä
More information about condition
Uudehko huoneisto vuonna 2020 valmistuneessa taloyhtiössä.
Heating system
kaukolämpö
Other trade-significant information
Yhtiökokouksen päätöksellä pääomavastikkeet tuloutetaan sikäli kuin se ei johda verotettavan tuloksen muodostumiseen. Yhtiöjärjestyksen 2§: Yhtiön välittömässä hallinnassa olevissa tai osakkaiden hallitsemissa tiloissa ei saa tupakoida.

Spaces and materials

Construction and surface materials
tiili, elementti, betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Kumibitumikate
Description of the living room
Tilava olohuone, jonka ikkunat kahteen suuntaan, itään ja pohjoiseen. Olohuoneesta käynti parvekkeelle. Seinät maalattu ja lattia vaaleaa laminaattia.
Description of the kitchen
Valkoiset kaapistot. Astianpesukone. Keraaminen liesi. Erillisuuni. Liesikupu. Jää/pakastinkaappi. Työtasot laminaattia. Kaapistojen välitila harmaata laattaa. Laminaattilattia
Description of the bedrooms
Makuuhuoneessa seinän levyinen kiinteä vaatekaapisto. Makuuhuoneesta käynti vaatehuoneeseen. Seinät maalattu ja lattia vaaleaa laminaattia.
Description of the bathroom
Tilava kylpyhuone. Pesukoneliitäntä. Wc-istuin ja bidee-suihku. Suihku ja suihkuseinäke. Peilikaappi ja allaskaappi. Valkoiset ja harmaat seinälaatat. Harmaa lattialaatoitus. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Other premises
Tilava eteinen, jossa kiinteä vaatekaapisto. Vaatehuone makuuhuoneen yhteydessä.

Plot and zoning

Plot size
2781 m²
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Helsingin kaupunki
Rent of the plot
134 695,24 €/vuosi
Plot rental period
31.12.2080
Zoning situation
Asemakaava

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Helsingin Fregatti
Contact details of the property manager
REIM Helsinki Oy Teemu Toivonen 09 686 99 686 teemu.toivonen@reim.fi Raatimiehenkatu 3a A2, 00140 Helsinki
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Helsingin Kiinteistöpalvelu Oy 040 369 330, info@helsinginkiinteistopalvelu.fi Kauppakartanonkatu 8, 00930 Helsinki
The housing company includes
sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Housing company garage parking spaces
44
Information on the housing company’s parking spaces
Autopaikat sijaitsevat viereisessä pysäköintitalossa, jota hallinnoi Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy. Paikat vuokrataan isännöitsijän kautta. Yhdeksällä paikalla on sähköauton latausvalmius. 16.10. tiedon mukaan yksi paikka on heti vapaana.
Completed repairs
Rakennusten 1-vuotistarkastukset on tehty 12/2021. Urakoitsija on tehnyt takuukorjauksia taloyhtiössä vuonna 2022. Taloyhtiön yleisten tilojen lukitus vaihdettiin ILOQ-lukitukseen vuonna 2022. Samassa yhteydessä osa osakkaista vaihtoi huoneistonsa lukitukset ILOQiin.
Upcoming repairs
Normaalia uuden taloyhtiön huoltokunnossapitoa. 2023 Urakoitsijan ja rakennuttajan suorittamia takuukorjauksia (mm. julkisivu ja parvekkeet). 2024 Mahdollisesti urakoitsijan ja rakennuttajan suorittamia takuukorjauksia 2025-2027 Ei suunniteltuja korjauksia
Number of commercial premises
3
Area of commercial premises
295,0 m²
Other details about the housing company
Elisan taloyhtiölaajakaista 25/25 M sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen tulo/poisto. Pesutuvan ja saunan varaus sähköisen One4All -järjestelmän kautta. Yhtiöjärjestyksen 2§: Yhtiön välittömässä hallinnassa olevissa tai osakkeiden hallitsemissa tiloissa ei saa tupakoida.

Services and transportation connections

Services
K-Market ja postin palvelupiste Kruunuvuorenranta Saaristolaivastonkatu 11, Alepa Henrik Borgströmin tie 2. Kirjasto ja kuntosali kauppakeskus Saaressa Yliskylässä. Laajasalon terveysasema Koulutanhua 2.
More information about the services
Taloyhtiön vieressä sijaitsevan Kruunuparkin yhteydessä on alueen yhtiöiden yhteinen asukastila, jossa on pieni kuntosali, kerhohuone ja askartelu/puutyötilaa. Mahtavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet merellisellä alueella. Kruunuvuorenrannan liikuntapuisto Hopealaaksontiellä sekä Stansvikin lehdon ja kaivosalueen luonnonsuojelualue lyhyen kävelymatkan päässä.
Traffic connections
Bussit 87 ja 88 Herttoniemen metroasemalle, josta myös erittäin hyvät jatkoyhteydet busseilla joka suuntaan. Pikaraitiotien käyttöönotto Kruunuvuoresta Hakaniemeen suunniteltu aloitettavaksi vuonna 2027. Kruunusiltaa pitkin kulkee myös kevyenliikenteen väylä pyöräilijöille ja jalankulkijoille https://kruunusillat.fi/ HSL-lipulla toimiva lauttaliikenne Kauppatorilta Kruunuvuorenrantaan, jota jatketaan Kruunusiltojen valmistumiseen saakka.
Schools
Kruunuvuorenrannan peruskoulu Jurmonkuja 1 ja Gunillankuja 3. Kruunuvuorenrannan palvelukortteli suunnitteilla Haakoninlahdenkadulle. Tiloja suunnitellaan koulujen (suomen- ja ruotsinkieliset), päiväkodin (osin myös ympärivuorokautinen), leikkipuiston, nuorisotilan ja liikuntakeskuksen käyttöön. Rakennustyöt käynnistyvät arviolta syksyllä 2024.
Kindergarten
Hopealaakso Koirasaarentie 31, Borgströminmäki Föglönkuja 1

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations