Go to content

Gummeruksenkatu 11

Jyväskylä, keskusta

kerrostalo 1961 , 1h+kk+kh

Built
1961
Surface area
24 m²
Debt-free price
99 000 €

Target description

Tervetuloa tutustumaan tähän kolmannen kerroksen kerrostalo yksiöön, joka sijaitsee aivan keskustan sykkeessä ja vain lyhyen kävelymatkan päässä yliopistolta! Tämä valoisa asunto tarjoaa mukavan ja toimivan pohjaratkaisun, joka maksimoi tilan käytön. Asunnon erityinen helmi on sen iso, huoneiston levyinen lasitettu parveke, joka tarjoaa erinomaisen lisätilan ympäri vuoden käytettäväksi. Taloyhtiössä on tehty mm. käyttövesi-, viemäri- ja sähköjohtojen uusinta sekä pohjakerroksen sauna-, pesutupa-, kuivaushuone- ja talouskellaritilojen uusinta , hissien peruskorjaus ja modernisointi . Sijainti ei voisi olla parempi! Asunto sijaitsee aivan keskustan palveluiden äärellä, joten kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. Yliopiston sekä muiden koulujen läheisyys tekee tästä yksiöstä erinomaisen valinnan opiskelijalle. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja lähistöllä on runsaasti kahviloita, ravintoloita ja kauppoja.

Basic information

Target number
20882427
Location
Gummeruksenkatu 11, 40100 Jyväskylä
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
1h+kk+kh
Rooms
1 Rooms
​​Living space surface area
24 m²
Total surface area
24 m²
Floors
3
Residential floors
4
Year of construction
1961
Commissioning year
1961
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
93 039,41 €
Velkaosuus
5 960,59 €
Debt-free price
99 000,00 €
Price per square meter
4 125,00 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
110,40 €/kk
Financing fee
74,40 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
184,80 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Rahoitusvastikkeet koostuvat kahdesta lainasta: ikkunat ja parvekeovet 22,80 € parvekekunnostus 51,60 €

Muut maksut

Type of water fee
oma mittari
Parking fee
20,00 €/kk
Sauna fee
12,00 €/kk
More information about fees
Autohallimaksu asukas 65€/kk, vieras 75€/kk. Autopaikkavuokra kylmä 20€/kk ja lämmin 25€/kk. Taloyhtiön lainaosuuden pois maksusta tulee varautua ylimääräisiin kuluihin, pankki ja taloyhtiö veloittavat hinnaston mukaisen kulun. Ostaja on tietoinen siitä, että osakasluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista sekä mahdollisista hakemusmaksun korotuksesta johtuvista kuluista.

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
6 § Autopaikkaosakkeen (osakenumerot 2942-3220) omistusoikeuden siirtyessä on ensisijaisesti osakkailla ja toissijaisesti yhtiöllä jakokelpoisilla varoilla lunastusoikeus seuraavasti: Lunastus oikeus koskee kaikkia omistusoikeuden siirtoja. Lunastusoikeutta ei kuitenkaan ole, jos osake siirtyy yhdessä asuintai työhuoneiston kanssa. Osakkaalla, joka ei omista autopaikkaosaketta on etuoikeus sellaiseen osakkaaseen nähden, joka omistaa autopaikkaosakkeen.Kun autopaikkaosake siirtyy uudelle omistajalle, siirron saajan on ilmoitettava siirrosta viipymättä yhtiön hallitukselle. Hallituksen on ilmoitettava osakkeen siirtymisestä osakkaille kirjallisesti kahden viikon kuluessa siitä, kun osakkeen siirtymisestä on ilmoitettu hallitukselle. Kirjallinen ilmoitus toimitetaan osakkeenomistajille hänen yhtiölle ilmoittamallaan postiosoitteella. Ilmoituksen tulee sisältää: 1) siirtäjän ja siirronsaajan nimet 2) siirron tapahtumisen ajankohta 3) siirtyneiden osakkeiden numerot ja autopaikka, johon ne oikeuttavat 4) kauppahinta tai muu sovittu vastike sekä muut merkitykselliset ehdot 5) päivämäärä, jolloin lunastusvaatimus on viimeistään tehtävä 6) päivämäärä, jolloin lunastushinta on viimeistään maksettava. Lunastusvaatimus on esitettävä yhtiölle tai yhtiön käyttäessä lunastusoikeuttaan osakkeen saajalle kuukauden kuluessa siitä, kun osakkeen siirtymisestä on ilmoitettu hallitukselle. Lunastushinta on sovittu kauppahinta tai jos kauppahintaa ei ole määritelty, osakkeiden käypä arvo. Lunastushinta on suoritettava kahden viikon kuluessa lunastusvaatimuksen esittämisen määräajan päättymisestä tai, jos lunastushintaa ei ole kiinteästi määrätty,lunastushinnan vahvistamisesta. Lunastushinta on maksettava hallitukselle joko rahana tai sellaisella maksuvälineellä, josta Suomessa toimiva pankki vastaa. Maksettaessa lunastushinta pankkisiirtona maksupäivänä pidetään sitä päivää, jona maksaja on suorittanut lunastushinnan määrän pankille edelleen siirrettäväksi.
Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
etelä
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energy class
F2013
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö
Views
Koko huoneiston levyinen lasitettu parveke

Spaces and materials

Construction and surface materials
tiili, betoni
Roof type
harjakatto
Roofing material
pelti
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
maalattu
Stove
sähköliesi
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of storage facilities
Taloyhtiössä sauna, pesutupa, mankeli, ulkoiluväline varasto, kuivaushuone ja väestönsuoja

Plot and zoning

Plot size
1311 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Jyväskylän Kaupunki

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Jyväskylän Gummeruksenkatu 11 B
Contact details of the property manager
Jarmo Paloniemi Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy Vapaudenkatu 40-42 40100 Jyväskylä 010 7786 700
Maintenance
huoltoyhtiö
The housing company includes
sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, vinttikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 10
Housing company garage parking spaces
17
Information on the housing company’s parking spaces
autohallipaikat erillisillä osakkeilla
Completed repairs
autohallin vesikaton korjaus 1994, Gummeruksenkadun puoleisen julkisivun korjaus 1995, lukkojen uusinta 1996, antennisisäverkon digi-TV saneeraus 2002, vesikaton huoltokorjaus ja maalaus 2006, lämmityksen alajakokeskuksen uusinta 2007, käyttövesi-, viemäri- ja sähköjohtojen uusinta sekä pohjakerroksen sauna-, pesutupa-, kuivaushuone- ja talouskellaritilojen uusinta 2012, hissien peruskorjaus, modernisointi 2016, parvekkeiden kuntotutkimus 2017, vesikaton kuntotarkastus 2017, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2018-2019, parvekkeiden kunnostus 2019, parvekelasien asennuttaminen 2019, vesikaton korjauksia 2020, poistoilmalämpöpumpun asennuksen esiselvitys 2022, lukoston uusiminen Iloq S5 2023, lumiesteen uusinta vesikatolle 2023
Upcoming repairs
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista seuraavalle 5 vuodelle: vesikaton huoltomaalaus, autohallin katon kunnostus, ulkoseinien kuntotutkimus, palovaroittimien uusiminen, porrashuoneiden lattiapinnoitteiden uusinta.
Repairs have been decided
Ei päätettyjä remontteja
Number of commercial premises
10
Area of commercial premises
140,0 m²

Services and transportation connections

Services
keskustan palvelut aivan vieressä 500 metrin päässä
Schools
Yliopistoon alle kilometri, Gradia 2 km

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations