Go to content

Radanrakentajantie 4

Helsinki, Pasila

kerrostalo 2004 , 2H+K+S (Yj:n mukainen)

Built
2004
Surface area
53.5 m²
Debt-free price
289 000 €

Target description

Tervetuloa Radanrakentajantielle, urbaaniin Itä-Pasilaan, kuitenkin lähelle Käpylän ja Vallilan viehättäviä ulkoilu- ja viheralueita sekä liikuntamahdollisuuksia. Asunto on ihanan valoisa ja isot ikkunat paljastavat viehättävän näkymän taloyhtiön avaralle sisäpihalle. Pohjaratkaisu on todella toimiva ja keskiössä on oleskelutila, johon on helppo sijoittaa kalusteet oleskelua varten. Keittiö on olohuoneen vieressä ja tarpeeksi avoin, jotta seurustelu onnistuu keittiön ja olohuoneen välillä, mutta kuitenkin niin, että sotkut saa piiloon, kun haluat nostaa jalat ylös ja levähtää hetken. Tilavaan makuuhuoneeseen mahtuu parisängyn lisäksi myös työpiste ja säilytystilaa löytyy isosta kaappirivistä seinustalta. Lisää säilytystilaa on eteisessä ja tilavassa kellarikomerossa, johon pääsee helposti hissillä. Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2004 ja materiaalivalinnat ovat pitkälti palvelleet siitä asti. Jos siis haluat tuoda oman kädenjälkesi näkyviin, olisi esim. keittiön kaapistojen ovet helppo vaihtaa uusiin ja saisit taas vuosiksi eteenpäin uuden lookin! Asunto on kuitenkin perussiisti ja halutessasi muutat sisään tekemättä yhtään mitään! Tätä isoa 100 asunnon taloyhtiötä on säännöllisesti ylläpidetty ja huollettu, joka tuo turvaa myös tulevaisuutta ajatellen! Sijainti Itä-Pasilassa on lyömätön. Raitiovaunu kulkee heti taloyhtiön vierestä, useat bussit pysähtyvät 200m päästä ja juna-asemalle on alle 10 minuutin kävelymatka. Pasila kehittyy uusien liikennehankkeiden ja lisärakentamisen ansiosta entistäkin merkittävämmäksi ja elinvoimaisemmaksi keskukseksi, jonne Helsingin keskusta laajenee tulevina vuosina. Alue tarjoaa asukkailleen lukemattomia ostosmahdollisuuksia, ravintolapalveluita sekä tapahtumia! Kulkuyhteyksien kannalta sijaintia ei voita mikään, sillä Pasilan juna-asema on vilkas joukkoliikenteen vaihtopaikka, josta on helppoa vaihtaa kulkumuodosta toiseen ja joista pääset matkaamaan ihan mihin haluat! Asunto on parhaillaan vuokrattu toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella ja vuokrasopimuksen irtisanomisaika on 3kk. Tervetuloa tutustumaan, sovi joustavasti sinulle sopiva näyttöaika! Sinua palvelee; Hanna Daw Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021 & 2022 Puh. 0400 810 002

Basic information

Target number
20009432
Location
Radanrakentajantie 4, 00520 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2H+K+S (Yj:n mukainen)
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
53.5 m²
Total surface area
53.5 m²
Floors
3
Residential floors
9
Year of construction
2004
Commissioning year
2004
Release
muu ehto
More information about vacating
vuokrattu

Prices and costs

Rent
1 050,00 €/kk
Selling price
289 000,00 €
Velkaosuus
0,00 €
Debt-free price
289 000,00 €
Maintenance fee
401,25 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
401,25 €/kk
Price per square meter
5 401,87 €/m²
Water fee
23,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Hallituksella valtuutus periä / jättää perimättä tarvittaessa enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa / salliessa.
Other restrictions on use and transfer
Yhtiöjärjestys 8 §. Lunastusoikeus auto- ja pyöräosakkeisiin rajoituksin.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
etelä
More information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Energy class
F2013
Additional energy class information
Viimeinen voimassaolopäivä: 22.4.2025
Condition
hyvä
More information about condition
Hyvä/tyydyttävä. Asunto on muuttovalmis, mutta normaalia elämisen kulumista havaittavissa.
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto
Views
viehättävät näkymät rauhalliselle sisäpihalle.

Spaces and materials

Construction and surface materials
tiili, betoni
Wall materials
Pääosin maalattu makuuhuoneessa tapetoitu tehosteseinä.
Flooring materials
Tammiparketti
Roof type
Tasakatto
Description of the living room
Valoisa olohuone kodin keskiössä.
Description of the kitchen
Suomalaisen A La Carten keittiö, jossa puunvärinen lämminsävymaailma ja rosterin sävyiset kodinkoneet. Varusteluna: Siemensin krominen jää-pakastinkaappi ja astianpesukone, Gorenjen krominen kiertoilmauuni keraamisella liedellä, Franken liesituuletin.
Description of the bedrooms
Tilava makuuhuone, johon mahtuu parisängyn lisäksi tarvittaessa myös työpöytä. Yhdellä seinällä isot vaatekaapistot.
Description of the bathroom
Tilava kylpyhuone, jossa on fiksusti jaettu toiminnot niin suihku, wc kuin pyykinpesutarpeisiin. Varusteluna: Pesukoneliitäntä, hana, peili LED-valoilla ja allaskaappi, suihku, wc-istuin, lasinen suihkunurkkaus.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Description of the sauna
Kylpyhuoneen yhteydessä mukavan kokoinen oma sauna, jossa Harvian sähkökiuas.
Description of storage facilities
Kellarikomero

Plot and zoning

Plot size
3240 m²
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Helsingin kaupunki
Rent of the plot
173 597,00 €/vuosi
Plot rental period
31.12.2060
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Asemakaavamuutoksi Pasila, Opastinsilta 1 ja 2. Suunnitelman kuvaus Nykyisten asuin-, toimisto- ja hoivakotirakennusten tilalle suunnitellaan uusia, suurempia asuinrakennuksia ja nykyisen opiskelija-asuntolan tilalle kaksi uutta asuntolarakennusta. Eteläistä korttelia laajennetaan itään nykyiseen puistoon samaan linjaan pohjoisen korttelin itärajan kanssa. Lisätietoja antaa Arkkitehti Sofia de Vocht, p. (09) 310 20316 Pasila, Opastinsilta 8. Suunnitelman kuvaus Nykyisen toimistorakennuksen tilalle suunnitellaan uusia hybridirakennuksia, joiden alakerroksissa on liike- sekä toimistotiloja ja ylemmissä kerroksissa asuntoja. Lisätietoja antaa Arkkitehti Ville Purma, puhelin 310 37261 Pasila, Veturiparkin laajennus. Suunnitelman kuvaus Itä-Pasilassa lounaiskulmassa suunnitellaan nykyisen, maan alla sijaitsevan Veturiparkin laajentamista. Noin 500 autopaikan suuruinen laajennus suunnitellaan toteutettavaksi noin 10 m nykyisen Veturiparkin alapuolelle sijoittuvana kallioon louhittavana pysäköintilaitoksena. Lisätietoja antaa Arkkitehti Sofia de Vocht, p. (09) 310 20316 Itä- ja Länsi-Pasilan kehittämisperiaatteet Suunnitelman kuvaus Kehittämisperiaatteissa tarkastellaan asuin- ja toimitilojen käyttötarkoituksen muutostarpeita, täydennysrakentamista sekä alueen palveluverkon kehittämistä. Kehittämisperiaatteet ohjaavat alueen tulevaa asemakaavoitusta. Tarkoituksena on ohjata muutoksia hallitusti, kaupunkirakenteen toimivuuden kannalta tulevat muutokset ja vaikutukset huomioon ottaen. https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatos/2019/Kymp_2019-10-08_Kylk_28_Pk/38BD8877-F4F6-C675-8C94-6D166F800000/Liite.pdf

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Pasilan Trio Helsinki
Contact details of the property manager
Oiva Isännöinti Helsinki Oy / Anu Taittonen p. 0104116769 anu.taittonen@oi.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
The housing company includes
kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, lastenvaunuvarasto
Housing company garage parking spaces
69
Information on the housing company’s parking spaces
69 kpl autohallipaikkoja ja 3 kpl pyöräpaikkoja, erillisinä osakkeina.
Completed repairs
2022: D-portaan hissin perusparannusurakka 2022: koko talon automatiikan uusinta 2022: Ilmanvaihdon parantaminen: huippuimureiden ja ilmanvaihdon uusintaa 2022: Julkisivujen ja parvekkeiden elastisten elementtisaumojen uusintatyö 2022: Kerhohuoneeseen rakennettu wc tilat ja minikeittiö 2022: Liiketilojen lämmöntalteenotto laitteet uusittu korjauskelvottomina liiketiloissa 1,2 ja 3. 2022: Koko talon automaatiojärjestelmä uusittiin korjauskelvottomana. 2022: Sisäpihan viheralueiden uudistuksen aloitus kasvien ja puiden poistamisella sekä sisäpihan pergolan kunnostus. 2022: Jätehuoneeseen rakennettiin erillisseinä erottamaan kierrätystavara jätehuoneesta. 2022: Pyörävarasto jaettiin väliseinällä pyörä- ja välinevarastoksi. 2022: Tehty selvitys maalämpö mahdollisuudesta 2021: Autohallin valaistuksen kunnostus 2021: Katon korjaus A-Talo 2021: Katon 5-vuotis tarkastus 2021: Huippu-imureiden ja ilmanvaihdon muutostyö suunnittelu ja kilpailutus 2021: Lukituksen ja lukoston uusiminen 2021: Ilmanlämpöpumppujen osakasyhteishankinta hanke 2019: Katon kuntotarkastuksen mukaiset korjaukset 2016: Veden paineen ja vesipisteiden kunto 2016: Julkisivun puuosien kunnostusta 2015: Viemäreiden ja sadevesikaivojen huuhtelu 2015: Lämmitysverkoston säätö, lämmönjakohuoneen tarkastus ja säätö 2013: IV-kanaviston nuohous
Upcoming repairs
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden aikana: B- ja C-talojen katon korjaus Vedenohjauksen parantaminen, vihersuunnitelman toteutus Keskuslämmityksen lämmitysmuodon perusparannuksen selvitys 2023 Ilman vaihdon parantaminen jatkuu 2023-2026 Hissin korjaus A, B,C, E. Autohallin latausmahdollisuuden suunnittelu ja toteutus.
Number of commercial premises
3
Area of commercial premises
166,0 m²
Other details about the housing company
Tamppaushuone, jätehuone Taloyhtiön laajakaista Telia Finland Oy Rasitesopimukset Sopimus Torpparinkujan ajoluiskan, istutusaltaiden ja tukimuurin rakentamis-, käyttö- ja kunnossapitokustannusten jakamisesta sopijapuolina Asunto Oy Pasilan Trio Helsinki ja Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto. Sopimus jalankulkuyhteyden järjestämisestä ja ajoluiskayhteyden rakentamatta jättämisestä sopijapuolina korttelin 17025 tontit 4, 5 ja 6. Sopimus huoltoajoyhteyden järjestämisestä sopijapuolina korttelin 17025 tontit 4, 5 ja 6.

Services and transportation connections

Services
Radanrakentajantie sijaitsee rauhallisella paikalla, kuitenkin Pasilan erinomaisten kulkuyhteyksien ja palveluiden vieressä. Pasila on liikenteen risteyskohta, jonne on loistavat yhteydet Helsingin ydinkeskustasta ja kaikkialta Suomesta kaikilla liikennemuodoilla. Raitiovaunu kulkee heti talon vierestä ja juna-asemalle kävelet vain 10 minuutissa. Tripla kauppakeskus Pohjoismaiden suurimpana kauppakeskuksena tarjoaa saman katon alta yli 70 kahvilaa ja ravintolaa, kotimaiset ja kansainväliset brändit sekä hyvinvoinnin ja viihteen palvelut. Kyseessä on kaupunkilaisten ohittamaton kohtauspaikka, jonne tullaan nauttimaan, kokemaan ja viettämään aikaa. Radanrakentajantieltä pääset urbaania kaupunkimaisuutta kuitenkin helposti pakoon Käpylän liikuntapuistoon ja Vallilan ulkoilualueilla sekä siirtolapuutarhan maisemiin. Lähes tulkoon naapurista löytyy myös Mäkelänkadun uimahalli. K-market Pasaati 280 m, K-Market 630 m, Alepa Pasilanraitio 1000 m. Mall of Tripla n. 950 m. Nuorisotiedon Kirjasto 270 m, Sofianlehdon hammashoitola 850 m, Kätilöopiston sairaala 880 m, Olympiastadion 1710 m
Traffic connections
Erinomaiset liikenneyhteydet niin julkisella kuin omalla autolla. Raitiovaunupysäkki: Radanrakentajantie 20 m Linja-autopysäkki: Asemapäällikönkatu 150 m Juna-asema: Pasila 560 m
Schools
Helsingin aikuislukio 570 m, Pasilan peruskoulu 1170 m, Käpylän peruskoulu 1320m, Åshöjdens grundskola 1660 m
Kindergarten
Useita päiväkoteja alueella. Mm. Daghemmet Solhälla 140 m, Tiny hand English kindergarten 100m, päiväkoti Ratamo 340 m, päiväkoti Lehdokki 430 m.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations